IRC-Galleria

Nalleriina

Nalleriina

Vois melkee poistaa koko galtsusivut...

FridayPerjantai 15.02.2008 12:59

Jasso jasso... se olis perjantai... kirjastotätinä istun jälleen... ulkona niin kauhee tuuli ettei ketää oo liikkeellä, rauhassa saa istuskella. Ihanaa, koissulit tulee tänään meille viikonlopuksi! Ja huomenna mennään kullan kanssa Lahteen syömään :P Erilainen viikonloppu on erittäin tervetullut! Wiiiiuuuuh....

Eih, nyt lähden vaikka palautteleen kirjoja hyllyyn, saa ajan kulumaan.

pai pai

[Ei aihetta]Torstai 20.12.2007 20:43

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 10:32

Haaste.
Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Tyynynkulmia on pakko "nyplätä", teen sitä jopa unissani, talossa ei ole varmaan yhtään ehjää tyynyliinaa.

2. Kun laitan herätyksen aamuksi puhelimeen niin se pitää vähintään 2 kertaa tarkistaa.

3. Elokuvan aikana on pakko kysellä toiselta, mix toi menee tonne, mitä tapahtuu.. ym, toisesta varmasti ärsyttävää.

4. Itsekseen puhuminen tulee luonnostaan, välillä oikee ite säikähtää kun huomaa julkisella paikalla höpöttävänsä itekseen.

5. Jotta saa siivottua, pitää ensin saada pieni kina aikaan kullan kanssa, raivosta saa energiaa, sitte poppi täysille ja siivoamaan ni johan tulee puhdasta jälkeä.

HAASTAN: kaikki jotka lukee tän =)

jaaha...Maanantai 26.11.2007 21:50

onneksi maanantai on työpäivän osalta ohi.. kotosalla kun kulta on vielä vikaa kertaa hirvimajalla tällä kaudella. Kauheelta näyttää tossa synttäripäivän vieressä sulkumerkintä (25,94) oh my.. melkee 26... i feel so old :( *niisk*

Kohta vois hipsiä tupakille... inhottava keli kyllä, aivan perkeleen liukasta ! Me love the winter very many times.. khih... joopa joo.

Oli muuten aivan walloittavan ihana lauantai, mielettömän hauskaa! Sai tanssia aivan hiki päässä. Ensin Kadin ohjauksessa, sitte saunan ja loistavan ruokailun jälkeen vapaasti bepopissa. I just loved it !


duhaa...Torstai 22.11.2007 11:19

vidhu, dedä aivan dukossa, kiitos niille työkavereille jotka ovat kipeenä töissä... eilen oli jo vähän heikko olo, lämpöä vähän yli 37... jee... kunhan parantuu lauantaina pileisiin mennessä niin muulla ei ole väliä.

TuesdayTiistai 20.11.2007 13:01

Käytiin eilen Teijan ja Ronjan kanssa espoossa kattomassa tytsyä, *huoh* söpömmäksi muuttuu vaan. Uskallettiin molemmat tädit ottaa tytsy syliinkin ja hyvin meni =) Ronja kävi haistamassa vauvan nassua ja tuhahti... hih... "isoäiti, miksi sinulla on niin karvainen kuono..." Pampula oli vähän mustis kun höösättiin tottakai vauvelin ympärillä.

Kirjaston tuuraus menossa... ei asiakkaita... great.

Odottelen lauantaita jotta pääsee Monan, Maren ja Nooran kanssa Porvooseen tanssikurssille, syömään ja partyilemaan... jeach :P

*jatkaa töitä*

Winter...Maanantai 05.11.2007 14:02

jaaha, talavi tuli... eilen ei uskaltanu enää kesärenkailla ajella. Perjantaina smokkijätkät oli ihan jees.. jotain ehkä puuttu, loppu särmä tai jotain... nooh, ihan kiva kuitenki. SItte käytiin syömässä toooodella hyvin. Porvoossa bussista ja Bepopiin... näky tuttujaki joita en olis halunnu nähdä. Kotona oli sitte vielä tallipileet täydessä käynnissä kun menin yöllä.. khih... siellä meniki sitte aamuun asti.

Lauantaina sitte hirviäijiä oli meillä tallipartyissa... tuli vähän otettua taas, kylilläki käytiin tunnin pikavisiitillä.

Sunnuntaina sit vietiin mare synttäri-illalliselle, näytti tykkäävän ylläristä =) *WIRN*

halihalihalihali

Friday!!!Perjantai 02.11.2007 13:44

Kävin aamulla lääkärissä, verikoe taas.. kammottaa aina... mutta sain taas tarran ku pärjäsin niin hienosti *naureskelee* ... ja sitte otettii sydänkäyrä.. en tiedä miksi lääkäri siihen laittoi, en todellakaan usko jotta näkyy mitään mullistavaa... kohta on enää pää kuvaamatta!

Tänään sitte työpaikan reissu Studio51 teatteriesitykseen.. joku smokkijätkät.. ja sitte syömään, takastulo porvoon kautta, meitä jää ainaski muutama siellä kyydistä, Barracudaan kai ekana kattelee meininkiä...

Jou, kohta syömään ja työpäivääki enää 3 tuntia jäljellä.. yksi kahvitaukoki vielä välissä.. :D jiihaaa!!

Pusipusimuiskis!

Täti rakastaa tädin prinsessaa!

Pieni tehtävä näin pikkulauantaihin...Keskiviikko 31.10.2007 12:21

Tilanne:
Olet ajamassa autoa tasaisella nopeudella mutkaisella tiellä.
Oikealla puolellasi on laakso ja vasemmalla puolella paloauto, joka ajaa samalla
nopeudella, kuin sinä.
Edessäsi on jättiläismäinen laukkaava sika, joka on autosi kokoinen.
Takanasi on helikopteri, joka lentää ihan tienpinnan tuntumassa.
Sika ja helikopteri liikkuvat samalla nopeudella, kuin sinä ja kaasupoljin tuntuu olevan jotenkin jumissa, etkä pääse heistä eroon.

Kysymys:
Mitä pitäisi tehdä, että pääsisit eroon tästä vaarallisesta tilanteesta?Vastaus:
Nouse pois sieltä lasten karusellista! Olet humalassa!