IRC-Galleria

Nalleriina

Nalleriina

Vois melkee poistaa koko galtsusivut...

Miun kulta on kaikista ihanin!!!Keskiviikko 01.10.2008 15:20

Meille tuli eilen rakkaan kanssa puoli vuotta täyteen... miehä olen sitte tietysti flunssassa ni ei päästy mihinkään vielä juhlimaan, kulta yllätti mut ja järjesti meille punkku-patonki-piknikin kotia... siis... niin ihanaa jotta sanattomaksi vetää. Eihä tollasia miehiä olekaan, no ok, on niitä yksi, ja tämä ihmeellinen ainutlaatuinen mies on miun! Sovittiin jotta juhlitaan vielä lauantaina sitte "virallisesti".

Tästä päivästä olen sitte virallisesti tuusulalainen ja me ollaan kullan kanssa avopuolisoita. Sain eilen avaimen. Ensi viikko ollaan yhessä lomalla, käydään mm. lapissa (so looking for to it!), vietetään "hanimuunia" :D *IIIH* kuinka näin onnellinen voi olla?!?!?!

Nyt kulta on töissä ja mie sairastan kotona, ihanku vähä tuntuis jotta saattaa tauti hellittää pikkuhiljaa. Miss my honey. Joo joo, tiedän, ei kokoaikaa voi olla vierekkäin... mutta miksei? Ku tulee kultaa kamala ikävä heti kun ei nähdä koko ajan, joskus vaikka nähdään ni sitte siltiki tulee ikävä ku ei oo tarpeeksi lähellä, silloin pitää päästä käpertymään syliin.

Jotain hyvää mieki olen joskus tehny... mutta eihä mitää niin hyvää voi tehdä jotta ansaitsis jotaki näin ihanaa...*huoh* So in love... *syrämenkuvat simmuissa*

My world is pink... pink little hearts everywhere... flying and playing in the air... whispering little words, words that means more than life... I love you, you who means more than anything else. You are my everything.

Taas weekendi ohi...Maanantai 18.08.2008 15:03

Miksi aina viikonloppu menee niin vauhdilla ja arkipäivät matelee... *loman tarpeessa aina*

Lauantaina sitte nauhotettii bändin kanssa, oli ekax aivan kauheeta kuulla omaa ääntä nauhalta, mutta toinen biisi meni omastaki mielestä niin hyvin jotta kyllä sitä kesti kuunnella. Ihan huippu päivä =) Puolesta päivästä ilta kymmeneen meni jonka jälkee rentouduttii reenikämpillä kunnolla, siis alettii kunnolla juomaa :D Yllätin kullan sitten vielä yöllä kun menin taksilla Tuusulaan, ihana nähdä että yllätys oli mieluinen.

Maanantai on siitäki inhottava päivä että yleensä näen kullan vasta tiistaina.. ok, nähtiin tänään aamulla mutta on nyt jo ikävä :( *huoh* Jos kävis lenkillä iltasella...

Jospa koettas töitä jatkaa....

zuibbaduidaa, osaanko uida...Perjantai 18.07.2008 17:04

... eipä ole tullu talviturkkia heitettyä vieläkää... tokkopa ollenkaan meen polskimaan tänä kesänä. Vikaa lomapäivää viedään ja olen kullan kanssa sen työpaikalla (!?!) ... leikin personal assaria =)

Lomalla tuli käytyä korkeasaaressa ja lintsillä... muuten ei mitään ihmeellistä, laatuaikaa rakkaan kanssa, ja mikäpä olis ihanempaa. Olipa koissulitki yhden viikonlopun hoidossa, lenkkeiltii kovasti.

Tänään olis bändireenit, huomenna ensin mun kaverille järjestämät synttäripileet ja sitte illalla karaokekisa... katotaa pääseekö jatkoon *iik* pitää yrittää rennosti vaa.

Koneella ei oo kauheesti lomalla jaksanu istuskella, mitä ny välillä on pelattu vähä bookwormia... on vähä noi english wordit hukassa... kaipaa reeniä vaa. So should i speak english all the time ... näääh.

Ah, jos ette ole vielä nähneet kotimaista sarjaa Firma, niin kannattaa ostaa dvd-boxi... aivan ihanan höpö! Siinä oli sihteeri josta vois ottaa mallia työkäyttäytymiseen =) *WIRN*

Jepsulis... tää jatkais sihteerin leikkimistä... eli pelaamista.

Wherever you go, whatever you do, i will be right here waiting for you.....

Friday, thank god you´re here...Perjantai 06.06.2008 13:51

... wiiiiuh, tänään mökille. Mie, Tj, Teija, Jani, Heli, Ella, Ronsku ja Noona =) siinäpä porukkaa kerrakseen. Tää taas kirjastotätinä tän päivän, kahdelta lähen töistä, joten menee ripeään tämä päivä. Kulta piti tänää vapaapäivän joten hänki on ajoissa Myrskylässä sitte. I´m so in love =) Odottelen niiiiin kovasti juhannusta ja sitte kesälomaa jotta saa olla kullan kanssa.

"Ollaan hiljaa vaan, kun puhe turhaa on. Ollaan hiljaa vaan, on tunne sanaton. Rakastuneet vaan tuntevat sen, se kieli yhteinen, kieli on kahden nuoren sydämen"

Laulattaa ja hymyilyttää. Olen niiiiin onnellinen!

Viikon päästä tatska-aika!!! Oujee :) Kaikkee jännää ooteltavaa.

Jaahans, back to work vai miten se oli ja sitte viikonlopun viettoon vai mikä se oli.

Halipusuja... vai mitä ne oli *WIRN*

Pitkästä aikaa...Tiistai 13.05.2008 12:16

... kirjoittelen. On vähä jääny =) Alotan siitä mihin viimenen jäi. Eli tiistaina 29.4 oltii Espoossa Ella-kullan puolivuotis kahvikekkereillä, pikkunen oli niin sulonen vaaleanpunaisessa mekossaan.

Keskiviikkona sitten ootin ku kuuta nousevaa että kirjasto menee kiinni, olin kirjastotätinä 15-17. Kulta tuli minuu hakemaa ku istuin kirjaston oven eessä ulkona lukemassa, oli niin paljo asiakkaita =) Sitte kotona väsättii Nacho-sallaattia, oli aika hyvvää. Mie, Teija, Tj ja Juksu syötii ja sitte lähettii kylille, Juksu ei ollu kauaa, mutta tokihan me muut jäätii. Pääsin jatkoon illalla olleessa karaokekisassa... lauloin "Mitä tarkoittaa rakas", enkä ollut tod valmistautunu voittamaan... nooh... what can i do :) *WIRN* mulla oli kyllä maailman parhaat kannustusjoukot. Mentii murun kanssa kankkilaan yöksi, pääs Ronskun viekkuu tutumaa.

Torstaina käytii Monalla wappulounaalla (ja hyvää nimipäivää mulle) , grillikausi on ny avattu, oli namiruokaa. Sitte pelattii yhtä ihme peliä, pitää telkkarin päällä olevan kameran edessä hyppiä ja siten suorittaa milloinki vuorossa oleva juttu, esim polskia haita karkuu, siinä tulee hiki! Mutta ihqu peli =) ja honey voitti!! Sitte suunnattii ööh.. Tuusulan (piipahdettii vaa ;) ) kautta Helsinkiin, sieltä junalla Ouluun, oli eka kerta ku nukuin junassa, yöunet jäi kyllä vähiin *wink* Aamulla sitte superpirteenä Ouluun. Mentii kullan siskolle ja hänen miehelleen, Niinalle ja Veijolle, mahtavia tyyppejä. Illalla käytii tsekkaamassa Oulun yömeininki, oli huippua! Enpä ole ennen käyny baarissa nimeltä Paskakaupunni. heh. Ja sainpa syödä maaaaailman parhaan kasvishampparin! Poikienki oli pakko myöntää jotta hyväskää oli. Ja se vielä jotta Oulussaha ei terasseja ole, vaa ne on patioita.

Lauantaina ajeltii Oulusta Kemiin ja sieltä Tornioon, murun piti tehdä vähä töitäki. Sitte Torniosta ajettii sillan yli ja oltiinki Ruotsin puolella, kävästii terdellä olusilla. Kuuli kyllä heti älämölöstä jotta suomalaisia oli paikalla. Sitte Ouluun jälleen, pienet päikkärit ja iltamenoihin =) Käytii johnaki karaokemestassa ja sitte parissa muussaki paikassa. Kullan kanssa on aina niin hauskaa! Mun oma höpsökkäni.

Sunnuntaina oliki valitettavasti aika lähteä suuntamaan Etelä-Suomeen, piiitkä ajomatka. Poikettii matkalla Raahessa, Tjn ja Juksun entistä kommuuniasumisseutua kattelemassa, löyrettii pub Ottopoika, hyvä nimi. Käytii myöski Nivalassa, kullan kotona. Saatii hyvvvväää ruokaa. Sitte yhtäkkiä iski kauhia raekuuro, muru meni tottakai pihalle kokeilee jotta sattuuko... khih... ei tullu kipiää mutta aika hyvänkokosia rakeita kuitennii. Mukavat vanhemmat... tuli kutsu Juhannukseksi mökille. Aika myöhälle meni ennenku päästii Tuusulaan ja kyllä väsytti maanantaina.

Ma 5.5 oliki sitten kultarakkaani synttärit, 32 wee. Sankari sai multa lahjaksi pienen kauko-ohjattavan helikopterin, ja hianosti lennätti, ja Donitsi toimi kakkuna josta synttäripoitsu sai puhaltaa kynttilät. Juksuki käväs kaffella.

La 10.5 oliki sitte synttäripileiden vuoro. Grillailtii ja chillailtii... mahtavan keliki sattu kohalle. Hyvä porukka ja rento meininki. Tj osti uuden penkkisysteeminki "terassille", saivat poijjat sen koottuaki. Oli kiva päivä ja ilta, joskin loppuillasta syntyi kiivasta keskustelua erään kanssa... mutta eipä yllättäny. Se kyllä pakahdutti miun syrämen ku kulta sanoi taksijonossa kiivailijalle jotta rakastaa mua enemmän ku mitään ikinä... voih... voiko kauniimmin sanoa. Olen niiiin rakastunut.

Sunnuntai meni pizzaillessa ja löhöillessä, ja peekule, iltamyöhällä piti vielä tottakai Suomen lätkämatsi kattoa. Ja onnex katottiinki, alku oli tylsä mutta lopussa tuli actionia, Suomi vs. Usa = vertavuotavia neniä. :D kunnon mähinät.

Eilenki tuli lätkää... Canukit johti meitä 4-1 ku olen menny nukkumaan... uskaltaako käydä kattomassa et kuinka paljo lopulta hävittiin... *jaix*

Odotan perjantaita, otetaa Ronsku ja Noona Tuusulaan hoitoon koko viikonlopuksi. Ihanaa!!! Saa kuunnella aamulla Ronskun röhkimistä viekussa =) Toivottavasti tää viikko menee nopeesti.

Nyt haen lisää kaffetta ja alottelen työt... hymyile maailmalle niin maailma hymyilee sinulle!

-rakastunut

måndag... i love it... not...Maanantai 28.04.2008 18:54

... onneksi tää viikko on lyhkäne, ma-ke töitä, sitte vapun juhlintaa. Ke karaoke kylillä jo torstaina piipahdetaa Monalla ja sitte illalla junalla Ouluun. Huisia, toimintaa!! =)

Olipas taas iiihana weekendi rakkaan kanssa, to ja pe olin asiakaspalvelukurssilla Hesan Hotelli Presidentissä, kullan luona yötä. Perjantaina oltii Keravalla pilettämäs, löydettii kiva karaokepubi. Lauantai päivä meni mulla päänsärkyä potien, illaksi toivuin, reenien kautta reimalle. Kulti oli mukana reeneissäki... mua vähä jännitti se *punastus*

Huomenna olis kummitytsyn puolivuotis kaffet, tädin kulta on jo iso tyttö *khih* no ihan beiby se vielä on, mulle ainaki. Pikkuune, lutuune.

Jaahans, kello lähestyy neljää. Jonniverran töitä vielä ja sitte kahvittelun kautta kämpille.

kevättä rinnoissa...Tiistai 22.04.2008 14:13

... aurinko paistaa ja lämmittää!!! Katottii eilen Teijan kaa huone 1408.. vai mikä se oli, no joka tapauksessa oli jännä!!! huuih...

Tänään ei meinaa saada simmuja millään auki, kauhia väsy. Aamul heräsin ekaa kertaa 5.45.. sitte k kello soi 6.15 ni ei millään jaksanu, heräsin sitte vähä vaille 8... khih. Sain varmaa raittiin ilman myrskytyksen eilen lenkillä.

To ja pe olen kurssilla hesassa, niinpä meen kullan luo huomenna illalla.. ootan sitä jo aiwan hassuna.. kova ikävä!

Ens viikon ke on kylillä taas karaoke.. sinne sitte murun kanssa. To lähetää vissiinki Ouluseen.. enpä ole ennen käyny. *jänskää*

jaahans, kohta puskee ruokkis piäälle... hmmm... foood... :P

Pusuhaleja!!!!!

Jaa että väsyttääkö...Torstai 17.04.2008 13:21

... oltiin eilen Lahden AlexParkissa kattomassa Lauri Tähkän keikkaa, mahtava meininki, tahtoo nähä tuon bändin kyllä uudestaa livenä, ehdottomasti. Puoli kolmen maissa pääsi vasta tutimaan... just ja just pääsi kaheksalta sängystä ylös, Ronsku vielä ketarat levällää siinä köllötteli jotta rapsuta mami... nouse siinä sitte =)

"oman kullan kainalossa, on niin lysti olla..." lal lal laa... väsymyskään ei laske fiilistä. *happy*

*hörppii kaffetta* fiilistelen Tähkää ja alan napsuttelee laskuja koneelle...


Miss my honey allready...Maanantai 14.04.2008 15:07

... vaikka vasta aamulla nähtiin. Kulta heitti mut Tuusulasta Myrskylään, käytiin Karolinas kaffella vielä ennenku hipsin töihin.

Pe oltii Janilla ja Helillä, Ella on niiiiiin sulonen!! Poijjat leikki autoradalla, miekii vähä testasin =) Oli tosi mukava ilta.

Sitte la oltii hautajaisissa, kauhiasti vieraita naamoja ku ei oikee noita sukulaisia tunne. Oli kauniit hautajaiset, tunnelma oli melko rento, ei turhaa jäykistelyä. Muistotilaisuuden virret vaan... soitettii epävireisesti *auzh*. Oli ihana nähdä iskääki, suunniteltii et josko nähtäis Piliksessä kesälomalla.

Illalla sitte eka treenit, Juksu haki Tuusulasta meitit. Reenit meni kai ihan jees, mutta miun pitää reenata ahkerammin niiden välillä... nyt on 2 lauantaita + vappuvkloppu nii ettei pääse =( hitsi..

Sitte mentii Reimalle, pojat oli siel pelaamas. Lähettii Tjn kaa ennen pilkkua Tuusulaa, siel kuunneltii hitaita ja tanssittii *ihqua* *huoh* Nothings gonna change my love for you, you gotta know by now how much i love you... toivottavasti kulta tietää.

Ny jatkan töitä, saa tän viikon kulumaan... *viikonloppua taas ootellessa*

Nyt en vihaa edes maanantaita...Maanantai 07.04.2008 13:47

... koska olen sekaisin rakkaudesta. Perjantaina oltiin Näsin Krouvissa... normipäivä, sitte sieltä Waltersiin. Näin Cindyn Krouvissa, oli niiiin ihana nähdä pitkästä aikaa. La sitte Tuusulaan, tehtii fetajuusto, punasipuli, paprika, tonnikalasalaattia sitte oli valkosipuli chapattaa ja punaviiniä, nam. Illalla sitte Hesaan, Kaarleen, oli iiihana päivä. Sunnuntaina pizzaa ja Frendejä oman kullan kanssa, voiko olla parempaa krapulapäivää.

Ens la on ne mummon hautajaiset, Tj lupas lähtee mukaan.

Huomenna pitää olla 14.30 Päksissä kuulemassa tuloksia uniapnea-kokeista, sen jälkee mennää Lahtee shoppailee murun kanssa *waiting 4 it*

Love, love, love.... *huoh* pusuhaleja

Lovella: Miuku