IRC-Galleria

Rakas päiväkirja...Sunnuntai 15.03.2009 18:19

Tänään on ollut oikein sellainen suklainen, mutta ei liian makea, sunnuntai. Tunnen kuitenkin lievää henkistä kriisiä siitä, etten ole saanut tänään aikaiseksi mitään! Tai, noh, jos nyt heräämistä, pukemista ja tietokoneen virtanappulan painamista ei lasketa!
Ajattelinkin tässä piakkoin harrastaa jonkinnäköistä fyysistä toimintaa, kuten lenkkeilyä.. hmm.. juu-u se voisi kyllä olla varsin hauska idea.
Eilen oli Combat Rock Winter Fest! Se oli nosturissa! Vähän jotenkin sekava päivä oli kyllä kun ensin minun piti ostaa kengät, mutta eihän siitä nyt tullut mitään kun oli vain tunti aikaa ja sen lisäksi niitä kenkiä joita lähdin ostamaan ei ollut! : '' (
Noh, en tietystikään antanut sen lannistaa minua vaan ostin toiset kengät (jotka kylläkin kylläin ovat ihan mukavat, mutta niistä ei tule sitä aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhgrrrrrrrrrrrhhhhhhhmmm! -fiilistä, ikävää sinänsä).
Tämän jälkeen kohtasin tovereita joiden kanssa suuntasin kohti sörnäistä, ja voinkin tässä nyt vannoa etten välttämättä mene sinne uudestaan ellei sinne ole mitään oikeaa asiaa :S (menin myös ensimmäistä kertaa elämässäni pummilla julkisissa liikenneväineissä, vaarallista elämää elellään ja sillee)
No sitten siihen tuli joku mies jota oli kuulema puukotettu eilen ja sitten ällötti, mutta annoin sille kuitenkin kaljarahaa koska se oli säälittävän näköinen ja se itki : ' (
Enpä taida jaksaa kirjoittaa enempää eilisestä, mutta kaikenkaikkiaan ihan hauska ja kerrassaan mielenkiintoinen reissu oli se!
Voisinpa nyt lähteä sinne lenkille ja sitten mennä vaikkapa suihkuun ja ohhoh, sitten kello onkin jo niin paljon että voisin siirtyä kohti Rossoa, tuota kaikkien porvoolaisten photoplayereiden paratiisia!

P.S. Hot Date mit Emppa und Valdo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.