IRC-Galleria

Startilla 5Lauantai 01.11.2008 00:55

Kaustisella oli ihan talvi, ja meillä kesä kengät!!! Meidän lähdön tyypit oli ihan säikähtäny huonoa säätä ja mukana oli hurjat 5 hevosta!!! No onneks jäi ihan hyviä heppoja että lähtö oli mielenkiintoinen...
Eli sarjana oli enintään 1800e tienannet auto lähtö. Mitsu avas heti kärkeen, mut luovutti paikan ykkös suosikille ekassa kaarteessa. Siinä ne st juoksi peräkkäin maaliin asti. Mitsu juoksi tosi hyvin, kiristi vielä lopussakin, eikä himmannu niinku yleensä. Viimeset 500m tultii 16.5
Eli sija oli 2 ja aika 20.4a

Starttiin...Perjantai 31.10.2008 15:59

Joo tosi hieno sää lähtee starttiin...
meidän lähdössä mukana hurjat 5 hevosta

Startilla 4 Maanantai 20.10.2008 11:38

Ei maailman paraspäivä, Ylivieska on iha p**ka paikka. Kengittäjä oli unohtanu et pitää laittaa kenkä kii et tuli sit tunnin myöhässä. No kengitys meni aika ok, mut oltiin sit myöhässä. Ylivieskassa ei meinannu löytyä katos paikkaa ja sit ku se löyty niin se oli ihan hornan tuutissa. Katos oli maneesissa ja siellä ei ollu valoja. Olipa kiva valjastaa ku vielä kauhee kiire ja mulla hermo niiin kireellä. No muuten tais kaikki mennä suht ok, paitsi et korva huput oli väärin päin.. No Niko oli sit kans myöhässä!!!! Kerkes lämmittää hurjat 2 kierrosta, MItsu paino päälle ku yleinen syyttäjä ku sitä sit kävelyttelin... No startti meni aika ok. Meillä rata 5, hienosti se siitä lähti, pääs heti johtavan taakse, siinä se sit juoksi pussissa koko matkan, pikkase taas jäi maali suoralla ja oli 5, mut eipä siltä paikalta oikee muualle päässy. Aika oli hurja 20,3. No sitteppä lähdön jälkee päästii pissa testiin, jeeee.... Ei muutaku valjaat kauheella vauhdilla pois ja koppii seisoo, meinas kyl pissata heti, mut mitenkäs tämän hevosen lähelle pääsee kepin kanssa, ei mitenkää, siellä sit venailtii ku neiti pisti jalat ristiin ja v****ili näyttee ottajalle. No ell päätti sit ettei virtsa näytettä oteta et veri näyte vaan. Eli päästii koto matkalle, hirvee sumu.

Starttiin...Sunnuntai 19.10.2008 11:47

Pitäs sit mennä tänään startille ylivieskaa, jännittää iha kamalasti... Tietysti huomasin sit eilen et tammalla oli taka kenkä iha solmussa, toivotaa et kengittäjä saa sen tänää laitettua kii!!!

??Lauantai 18.10.2008 23:05

Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muista laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. Sari on suomalainen naisen etunimi.
2. Sari on noin neljästä yhdeksään metriä pitkä kankaansuikale (ai jaa...)
3. Sari on jymähtänyt monien muiden naisten tavoin yhteen kampaustyyliin. Sari on kaunis nainen, jonka kannattaisi panostaa hieman enemmän pukeutumiseensa.
4. Sari on työskennellyt Proselectumissa (mikäköhän se on)
5. Sari on perheenäiti ja äidinkielen opettaja, siis tyypillinen täti (no enkä oo)
6. Tämän kevään Sari on tutkimusvapaalla projektipäällikön työstään. Sari on tehnyt työtä kulttuurialan esteettömyyden hyväksi jo kauan
7. Sari on kouluttajana syksyllä 2007 Mäntsälässä...
8. Omassa tyylissään Sari on tunnistanut vaikutteita noilta ajoilta
9. Sari on ehtinyt vuodessa jutella jo yli 50 Sarin kanssa.
10. Sari on huolissaan potilaista. Kaikki eivät pääse osastolta jatkohoitoon (nii, miks mä en pääse (jatko) hoitoon...)

Startilla3Tiistai 14.10.2008 15:11

Elikkä seinajoella oltiin 14.9. Sarja oli jotain 150e paalulta, jollain nousulla :D !! Meillä numero 16 ja 20 pakkia, ei maailman paras lähtö paikka.
Heppaa jännitti ja sit alko jännittää muakin. Lämpän jälkee oli iha täynnä virtaa ja ennen lähtöä ku kävelytin niin piti pomppii ku pikku varsa :) !
Niko sai Mitsulle hienon lähdön ja kurvissa Mitsu oli jo kolmas sisällä!! Siellä se sitte kipitti siihe asti et maaliin oli n 500m. Sit Niko käänsi sen kolmannelle. Kaks heppaa oli 20m johdossa sit tuli Mitsu ja taas n10m rakoa muihin ku tultii viimesee kaarteeseen. Sit se toinen heppa laukkas kärjestä ja Mitsu oli toisena, mutta kuinkas ollakkaan maali linja tuli 2m liian myöhään ja joku pelle meni ohi.... Mut hiton hieno kolmonen mitsu oli. 2120m 18.7!!!

Startilla2Maanantai 15.09.2008 16:30

Eli vaasassa oltiin taas 4.9. Sarja tais olla et paalulta 500e.
Meillä oli nro 7 elillä juoksu rata. Tamma oli oikee rauhallinen ja pitreä, kuskiki huomas eron.
Elikkä startissa Mitsu meni piikkiin ja pysykin siellä siihen asti että maaliin oli jäljellä 400m. Sit meni muutama heppa olhi, mikä ei haittaa yhtään ku viimeset 500m mentiin aikaan 15.0!!!
Eli Mitsu oli viides ajalla 19.2!
Olis se voinu tietty pikkasen puristaa vielä lopussa ku radalta tuli pois niin että hiekka pöllys eikä meinannu malttaa kävellä ollenkaan, et virtaa kyllä jäi vielä varastoon :)

Startilla...Sunnuntai 24.08.2008 22:30

Eli Vaasassa oltiin tänään startilla. 2100m max 400e auto. Ja hyvin meni, ihan kaikki. Mut minä taas hermoilin :) ! Mitsu otti lähdössä piikin, avas 18.5. Voittaja suosikki meni ohi 800m kohdalla ja Mitsu juoksi sen selässä sit loppu matkan. Ku viimeset 500 alko niin näytti et tamma olis sipannu, mut tuli hienosti maaliin. Vasta maaisuoralla jäi kolmanneks. Eli sija 3 aika 19.4a!!!
:) :) :)

Harkkareissa!Perjantai 15.08.2008 23:32

5.8 oli harkka ravit pännäsissä. Omistajalla ainaki oli perhosia mahassa oikee roppa kaupalla ku Mitsu oli edellisenä päivänä näyttäny kaikki hienot tammamaiset temppunsa! Ei ollu luottamus korkeella Mitsun käyttäytymisen suhteen :) !! (Kiitti Hannalle henkisestä tuesta) Mutta kaikki meni hyvin, tamma oli rauhallinen ku viili pytty, itekki olis tietty voinu vähän rauhottua.
matkana oli 2100a. Mitsulla numero 3. Lähtö meni hyvin mut laukkas sit ekaan kurviin, kuulemma ku joutu väistää toista heppaa, mut mistäs sitä tietää.... Eli Mitsu oli viimenen ku oli juostu eka kierros. Mut sit tamma pujotteli hienosti kolmatta ja neljättä ja oli maalissa kolmas. Aika ei päätä huimannu 23.0 mut silti olen tyytyväinen.
Seuraava kunnon startti olis sit toivottavasti 24.8 Vaasassa

Missi!!Perjantai 15.08.2008 23:25

Misu muutti sitten pois 25.8 :( !! Kiitti ´Misulle kaikista tempuista mitä temppuilit mun kanssa.
Uus heppa muuttikin sitten pietarsareen jo 1.8 vaikka tarkotus oli olla jonku aikaa ilman heppaa, mutta eihän se onnistu!!!