IRC-Galleria

Nanen

Nanen

http://www.rakkausrunot.fi/runoilija.php?runid=26477&lue=1

Uusimmat blogimerkinnät

Avainsanat: Organisointi, kunnianhimo, laki, järjestys
Hallitseva planeetta: Saturnus
Onnen päivä: Lauantai
Onnen väri: Vihreä, ruskea
Onnen kivi: Gagaatti, onyksi
Elementti: Maa
Luonne: Johtava
Laatu: Passiivinen, negatiivinen
Terveys: Kauris hallitsee polvia ja luustoa. Stressiä, hammassärkyä.
Kuuluisia Kauriita: Mao Zedong, Martin Luther King


Totinen, rauhallinen ja salaa sisimmässään erittäin kunnianhimoinen Kauris pyrkii hankkimaan olemassaololleen oikeutuksen suorittamalla ja saavuttamalla menestystä, mainetta ja materiaa. Hän ei hallitse rakkaudentunnustusten romanttisia hienouksia, mutta raataa pitkiä päiviä töissä hankkiakseen perheelleen rahaa, menestystä ja vaikutusvaltaa - se on hänen tapansa osoittaa rakkauttaan. Sitä paitsi, ympäristön ja yhteisön mielipide on hänelle kuitenkin tärkeämpi kuin läheisimpien ihmisten.

Kauris ei oikeastaan koskaan saa olla lapsi. Äiti on voimahahmo hänen lapsuudenkodissaan ja vaatii lapsiltaan paljon. Pienille harteille asetetaan alusta asti valtava vastuun taakka, eikä Kauris oikein koskaan tunne olevansa odotusten veroinen. Mutta parhaansa hän yrittää. Hän on tunnollinen, ahkera puurtaja joka paneutuu työhönsä muurahaisen tavoin, unohtaen ympäriltään kaiken muun. Ehkäpä siksi hänestä kehittyykin kyynikko, joka suhtautuu kriittisesti ennen kaikkea itseensä, ja joka äärimmäisen harvoin uskaltaa heittäytyä tunteittensa vietäväksi.

Kauris unelmoi suurista saavutuksista ja kauniista asioista - mutta tositilanteessa hän jää helposti näpertelemään arkisten pikkuasioiden pariin sen sijaan että ottaisi riskin ja kokeilisi jotain uutta. Kauriilla on enemmän kunnianhimoa kuin rohkeutta, mutta hän on varsin terävä-älyinen ja vahvatahtoinen, ja sen minkä hän ihmissuhteissa häviää, hän ottaa takaisin maallisessa menestyksessä.

Rakkaus

Nöyrältä ja vaatimattomalta vaikuttavasta asenteestaan huolimatta Kauris haluaa syvällä sisimmässään tuntea ylemmyyttä ja siksi hän helposti rakastuu "raukkoihin". Kaurislapsi kantaa kotiin kulkukissoja ja siipirikkoja lintuja, aikuisena hän keräilee haavoittuneita ihmisiä. Heitä hoivatessaan hän tuntee itsensä voimakkaaksi - ja saa samalla kokea sitä hellyyttä ja omistautumista, jota hänen äidillään ei koskaan ollut aikaa osoittaa hänelle itselleen. Kauris on kasvanut alemmuudentuntoisena ja oppinut pitämään omat tunteensa piilossa. Hän näkee sisäisen kauneutesi herkemmin kuin kukaan muu, ja maailman murjomat herättävät hänen syvän myötätuntonsa - mutta omien tunteittensa kuvaamiseen hän ei ehkä koskaan löydä sanoja.

Kauris on objektiivinen ja tasapuolinen, mutta voi olla läheisilleen hyvinkin armoton, jopa kylmä. Rakastuttuaan hän on kuitenkin uskollinen kumppani, joka varmasti tekee kaikkensa pitääkseen huolta perheestään... ja jos Sinä jaksat väsymättä kertoa hänelle omista tunteistasi ja rakkaudestasi - ja näytät oman voimasi siitä huolimatta että hän haluaisi pitää sinut heikkona - saatat jopa voittaa hänen pelkonsa ja kyvyttömyytensä uskoa olevansa oikeasti rakastettu, ja löydät hänen sisältään lempeän jättiläisen, joka rakastaa sinua syvemmin ja aidommin kuin kukaan muu. Edelleen eleettömästi, mutta ikuisesti.

Parhaiten Kauriin sielun syövereistä ottavat selvää maan ja veden merkit, ihannekumppani hänelle olisi tunteellinen Kala tai romanttinen Rapu. Neitsyeen törmätessään Kauris voi kokea maata järisyttäviä tunteita, joiden olemassaolosta hän ei ole uskaltanut edes uneksia. Tulen merkit ovat Kauriille katastrofi.

http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/01/1040443?ennustaja/horoskoopit

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.02.2010 16:27

Oli ehkä parasta risteilyllä! En vaan tajuu sitä, että join vitusti, mutta en humaltunu juuri yhtään :D No säästyinpähän ainakin krapulalta :D

Eilen väsytti jumalattomasti, mutta tänään tulikin nukuttua kahteentoista (ihme kyllä, koska en omassa sängyssä nukkunu :D)

Kiitos kaikille mahtavasta risteilystä!
Koko viikko oli niiiin loistava!
Nyt pitäs jaksaa alottaa lukeminen.
- Jipii, saan ehkä just ja just matikan läpi.

- Kävin valitsemassa uudet lasit ja ne on ihan sika kalliit. Inhottaa kun iskä joutuu maksaa jsotain helvetin laseista 300€. Ja kun ne oli vielä ainoat jotka sopi hyvin.

+ Sain leikkuutettua hiukset ja hommasin kevytvärin, että saan tyven piiloon.


Haluisin vaan vajota maan alle ja pysyä siellä KAUAN.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.02.2010 17:29

Kamala viikonloppu, lukuun ottamatta paria asiaa.
No siinä on yks hyvä syy lisää odottaa ensviikon mahtavaa mahtavimpia tapahtumia! :D:D

[Ei aihetta]Perjantai 12.02.2010 16:26

Uudet koppikoneet VIIMEIN! Enää ei tarvii oottaa varttia, että kone aukee!

ps. ekat kirjotuksen ohi. oli perseestä

[Ei aihetta]Torstai 11.02.2010 14:01

Huomenna tekstitaidon yo :S
Sain myös näöntarkastus ajan, mutta sekin kusi heti.
Oli niin vaikee saada se, että en haluis peruu sitä sen takii että iskän pitää lähtee mikkeliin hakee mopoo -.-

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.02.2010 19:11

Se on mielisairas.
Haluun sen hoitoon.

Ei sitä enää voi jaksaa.

[Ei aihetta]Tiistai 09.02.2010 15:44

Ah tätä elämää. Melkein kuolin ahistukseen eilen ja tänään ennen matikan preliä, mutta nyt se on ohi ja voin ilokseni todeta, että se oli helpompi kun kuvittelinkaan :D Että kyllä se ehkä läpi menee.
Pitää vaan toivoo, että itse YO:ssa olisi sama homma. Haluun nimittäin ylioppilaaksi.

Tänään pitäs jaksaa psykaa lukee.
Kiinnostaa [] Ei kiinnosta [x]

Mikä onkaan ihananpaa...Maanantai 08.02.2010 18:14

...kun käpertyä enkun prelin jälkeen pehmeelle sovalle myttyyn ja peiton alle melkein kokonaan hautautuen. Nami <3