IRC-Galleria

NeuvolakuulumisiaMaanantai 04.02.2008 17:54

rv: 38+4
paino: 78,8 kg (+840g/vko), totaali painonnousu 16,8 kg *hups*
turvotus: +/-
RR: 116/72
U-stix: prot & leuk +, muut -
sf: 29 cm (eli tippunut samaan, kun rv 34, menee siis 2 cm alakäyrän alapuolella)
tarjonta: rt
sikiön syke: 130
liikkeet: ++

Sf-mitta siis tippunut alakäyrältä 2 cm sen alle ja määräys TYKSistä oli, et jos massu ei kasva, niin herkästi takaisin. No nyt ollaan tiputtu takaisin rv 34:n aikaisiin mittoihin. Aika iso notkahdus jos aattelee sen johtuvan vaan vaavin laskeutumisesta, mut onhan sekin mahdollista... Epätarkka mitta tuo sf kuitenkin on. Huomenna siis painokontrolliin TYKSiin klo 10, niin sitten saa tietää onko vaavi saanut lisää painoa itseensä vai ei. Terkka vihjaisi valmistautumaan käynnistykseen.
Edelleen sydänäänet hirmu hyvät ja voimakkaat: 130 tasoa nukkuessa ja hyvin reaktiiviset heräteltäessä. Ja tyty liikkuu myös paljon ja voimakkaasti tästä mun flunssastakin huolimatta, joten ei siellä masussa ihan henkihievärissä voida olla. Toivottavasti kaikki on hyvin <3

Ennen neuvolaa kävin "kuluttamassa aikaa" lähikirppiksellä, kun en viitsinyt mennä odotustilaan kovin paljoa etukäteen näin räkäsenä tartuttamaan lapsia. Kuinkas ollakaan yksi myyjä laitteli juuri uusia vaaleanpunaisia pikkusia vaatteita henkareille... Ja jokapaikasta kun oon ettiny noita kietasubodeja, niin niitäkin siinä oli vaikka kuinka. Ei millään voinut vastustaa kiusausta. Lappasin siis kainalooni 6 aivan ihanaa kietasubodya, pari tavallista bodya, yhdet koko potkarit, yhdet puolipotkarit, pari ihanaa kesämekkoa, kolmet sukkahousut ja ainakin 7 paria uuden näköisiä pitkävartisia sukkia (meillä on monessa yökkärissä lahkeet auki)... vaatteet oli tosi siistejä ja vähän pidettyjä (mm. benetton, marlon, tutta, h&m, kappahl). Kaikki maksoivat yhteensä alle 25€.

Samalla reissulla kävin myös kirjastosta lainaamassa opiskeluun liittyvien kirjojen lisäksi synnytyskipuun ja synnytyksessä rentoutumiseen liittyviä kirjoja, joita siis vissiin kannattais tänään lueskella, kun pahimmassa tapauksessa sitä ollaan jo huomen illalla punnaamassa... Epäilen kyllä vahvasti. Mutta huomenna ollaan taas viisaampia. Jotenkaan en osaa nyt olla niin down ja masis, kun viimeksi. Huomiseksi on kontrolli ja sit toimitaan sen mukaan, mitä tarvii, eikä tällä hetkellä enempää pysty kukaan (minä eikä muut) tekemään... Huomiseen siis :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.