IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 11.02.2006 01:21

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Minulla on pakonomainen tarve rummuttaa (joko käsilläni tai jaloillani) aina kun kuulen musiikkia, en vain voi olla paikallani jos musiikki soi.. Ja tämä on lähes täysin genrestä riippumatonta!

2. Minulla on edelleen pakonomainen tarve olla _ajoissa_.. En halua aiheuttaa ihmisille päänvaivaa ainakaan sen takia, että olisin myöhässä.. Joten olen aina (jos nyt ei mitään odottamatonta tapahdu) hyvin ajoissa ja tästä syystä olen itse se joka joutuu odottamaan.. Noh parempi kait näin..

3. Elämä ilman kuumia suihkuja ei olisi mitään..

4. Autossa tulee rummuteltua(kovaa) ja laulettua(vielä kovemmin) aina kun vaan fiilis sen sallii(eli usein).. Vastaantulijat varmaan toki ihmettelevät kun näkevät minut, mutta sehän ei taas ole minun ongelmani.. Kerran poliisit ratsasivat minut tästä syystä.. :)

5. En keksinyt.. olen siis lähen normaali :D

Enkä haasta ketään.. olen tylsä paska. Tää nyt on sit ownattu sinille ja goggoselle <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.