IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Matkalla etelään...

Selaa blogimerkintöjä

OikeastaanTorstai 13.12.2007 02:39

Oikeastaan mun pitäisi olla jo nukkumassa. Peiton pitäisi olla kiinni korvissani ja pääni kiltisti lepäämässä tyynyllä. Oikeastaan mun pitäisi silti vielä ennen nukkumaanmenoa pestä hampaat Pepsodent 2 Teho-hammastahnalla. Tuubissa on 50 milliä ja ihminen pesee sillä määrällä hampaansa oikeastaan varmasti ainakin kaksi kuukautta. Siis jos pesee hampaat noin pari kertaa päivässä.

Oikeastaan mun pitäisi kirjoittaa planeringsuppsatsia, joka mun pitäisi esitellä muille kurssilaisille viikon päästä keskiviikkona kello 08.00. Oikeastaan mua ei huvita ollenkaan. Oikeastaan mulla ei ole mielessä mitään kirjoittamisen arvoista.

Mulla on ikävä kotiin. Mulla on ikävä kävelylenkkiä Lestijärven rannassa Vilkkumaaren kanssa, vaikka oikeastaan olen jo niin iso, että mun ei pitäisi ikävöida mitään eikä ketään.

Oikeastaan haluaisin ensi syksynä Ruotsiin. Haluaisin sinne T:n kanssa. T haluaa sinne myös. Mun kanssa oikeastaan. En tiedä haluaisiko se sinne Ruotsiin oikeastaan jonkun muunkin kanssa. Voi olla. Tänään T tuli mun ovelle ihana pipo päässä. "Jos tää olis punanen, nii mää näyttäsin ihan tontulta", T sanoi viitateen pipoonsa. Minä kihersin naurua ja nyökkäilin, sillä totta se oli. Oikeastaan T näytti vähän tontulta ilman punaista pipoakin.

Lopetan tän tekstin nyt. Oon idiootti, kun kirjoitan tänne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.