IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Matkalla etelään...

Selaa blogimerkintöjä

No niin nyt mua vituttaa.Torstai 13.12.2007 03:06

Mua vituttaa etten osaa kirjoittaa!!!!! Miks hitossa mulla ei voi olla hyppysissäni semmoista taitoa että kirjaimet vain löytäisivät oikeille paikoilleen ja sanoista tulisi sellaisia jonoja, jotka kiinnostaisivat ihmisiä ja olisivat tosi hienoja?????

Sen sijaan keskityn jauhamaan tyhjänpäiväistä scheissee omaamatta yhtäkään specialskillssii ja mätänen täällä ylhäisessä yksinäisyydessäni ollen maailmanhistorian paskin yksilö. Vitun reiskaa.

Miks en vois olla hyvä ees jossain?

Musta tuntuu että taistelen tätä maailmankaikkeutta vastaan aseinani ehkä korkeintaan joku säälittävä ritsa, jolla yritän kuvainnollisesti ampua pikkukiviä kohti tän kaiken paskan keksijää. Eli kohti tyhjyyttä. Tyhjyyteen.

Sitä paitsi mussa ei oo mitään erikoista. Joku on jo kirjoittanut kaikki jutut, kaikki sanat on sanottu ja kaikki tunteet tunnettu. MITÄ MULLE OIKEEN JÄÄ TÄSTÄ KÄTEEN? WHAT'S THE POINT?

Aivan, eihän tässä mitään pointtia olekaan. Täällä me vaan elellään, jos elellään ja jos ei eletä niin sitten kuollaan. Vitun siistii. Hei oikeesti keksikää joku parempi juoni!

Ai nii ja sehän mun pitikin vielä sanoo että mua ärsyttää myös se että ku mää aina yritän olla tosi kiltti kaikille, siis melkein aina melkein kaikille, nii silti jotkut ihmiset vaan hyökkää mun kimppuun ja on silleen et "vittu sää oot maailman paskin muija". Vaikka kaikkihan tietää etten mää ikinä tahallani loukkais ketään tai tekis mitään pahaa! Oikeesti, en tekis. Nii se mua ärsyttää. Ku mää oon vaan niin pieni ja heikko ja semmonen niin pliis älkää lyökö lyötyä. Peace. Tai no okei, syökää mut sitten. APUA NYT EN TUNNISTA ENÄÄ ITSEKÄÄN ITSEÄNI!

Apua olen kadonnut maailman tuuliin. MISSÄ VITUSSA MÄÄ OIKEEN OON??????

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.