IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

Minusta on tullut hulluTiistai 23.06.2009 04:49

Minua ei enää väsytä, paitsi aamuisin. Iltaisin ja öisin tyydyn vääntelehtimään sängyssäni hapettomana ja hikisenä. Noin kello neljän aikaan viime yönä minä huokaisin hyvin syvään. En ollut nukkunut vielä silmällistäkään. Tuntui kuin en olisi lainkaan pysynyt paikoillani. Tyyny oli huonosti, pää valui koko ajan reunasta toiseen ja jalat olivat kuumat kuin auton konepelti heinäkuun auringossa paahdettuna.

Kävin T:n kanssa yölenkillä. Taas me puhuttiin samoista asioista samaan aikaan. Nyt me ollaan totuttu siihen: enää meidän ei tarvitse edes sanoa mitään, kun toinen jo ymmärtää. Me kurkittiin sisään kauppoihin ja nähtiin pari omituista asiaa. Me mietittiin jälleen kerran sitä, kuinka helppoa Michael Scofieldin olisi ylittää Vaasan vankilan piikkilanka-aita. Me nähtiin Lotta Svärd -patsas ja yritettiin muistella milloin kasarmialue on rakennettu. Edelleenkään emme tienneet mikä on se keltainen vanha Rantakadulla oleva talo, jota koristaa muutama lyyramainen kuvio. Joku studenthus varmaan?

Saattelin T:n kotiin ja paluumatkalla Public cornerin kohdilla kimppuuni hyökkäsi hilpeiden pultsareiden sijaan ilkeä lokki. Vihaan lintuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.