IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

Nukuin aika pitkään ja nautin sängyssä köllimisestä. Viikon päästä alkaa joululoma ja oon ihan täpinöissä. Vähäx siidee päästä kotio ja vaan vetää lonkkaa ainakin kaks kokonaista päivää!

Nyt on kyllä ollut kiire: kaks tenttiä tällä viikolla ja työt siihen päälle. Aamusta iltaan on saanut tukka putkella painella ympäri kaupunkia. Siinä tulee nälkä. Kunhan pääsen äiskän joulupöytään niin siinä ei kinkku kauan tuhise. Koska kyllä vielä elättää äitini notkuva pöytä.

Apua, huomenna on kai viimeinen päivä lähettää joulukortit, jos haluaa ne perille ennen aattoa. Noo, mää en vissiin sitten halua.

Mulla oli eilen aivan tosi hyvät fiilikset. Syytä en tiedä, eikä tarvitsekaan. Aina kun sanoo jollekin, että on hyvällä tuulella niin kaikki on heti kysymässä, että miksimiksimiksimiksi. Ihan niinkuin ihminen ei saisi iloita pelkästään siitä, että sattuu vielä olemaan hengissä ja suhteellisen hyvissä ruumiin- ja sielunvoimissa kaiken lisäksi.

Jos joku tulis viemään mut töihin niin olisin tosi iloinen. Vihaan tuossa tuulessa ja sateessa pyöräilemistä yli kaiken.

Kymmenen päivää jouluun, eikä mulla ole paketin pakettia. Jos tässä maailmassa joku ihminen on suunnitellut ostavansa mulle jonkun joululahjan niin pyydän häntä heti unohtamaan moiset. Ei mitään ideaa ostaa joululahjoja syyskuussa.





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.