IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

Miehet ärsyttää!Perjantai 15.12.2006 21:36

Voi viude noita miehiä. Uutisissa kerrottiin, että joka viides suomalaisnainen on kokenut väkivaltaa parisuhteessa ja että Suomessa kuolee naisia vuosittain juuri perheväkivallan uhrina enemmän kuin missään muussa pohjoismaassa. Joka viides, herre min gud! Se tarkoittaa, että parisuhdeväkivaltaa on joka puolella. Minunkin tuttavapiirissäni aivan varmasti! MIKÄ IHME MIEHIÄ OIKEIN VAIVAA?
Olen kyllä ollut tietoinen tästä kaikesta paskasta, mutta kun uutiset muistuttivat minua asiasta tänään, alkoi sisälläni kiehua ihan hitosti. Minä en tykkää miehistä. En tykkää niiden yksinkertaisesta ajattelutavasta, enkä siitä, että luulevat olevansa jotain maailmanherroja. Suurin osa miehistä ajattelee oikeasti, että naiset ovat alempiarvoisia! Siis vittu mitä meininkiä.

Mua ärsyttää vähän myös ne naiset, jotka elävät koko ikänsä miehensä varjossa. Puhuvat päivästä toiseen meidän timpastajatompastajamakestajakakesta ja ovat ihan sokeita kaiken sen sovinismin keskellä. Naisten pitäisi olla ylpeitä myös itsestään! Kyllä mekin ollaan jotain, kyllä meilläkin on omat ajatukset ja ollaan ihan järjellisiä olentoja ja osataan vaikka mitä. Tää maailma on just siks niin paska paikka, kun tää on edelleen miesten maailma. Niin se vaan on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.