IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

TIIISTAI!!!!!Tiistai 09.05.2006 13:06

Nonni... tää on just tämmönen pvä et uskoo olevansa jo voiton puolella, vaikka ei olekaan, mut kuitenkaan ei ole ihan paskat housuis ku on maanantai ohitettu:DD hyvin selitetty;)

Aamu lähti taas loistavasti liikkeelle;) Suihkun kautta keittää kahvia ja sit nurtsil lukee lehteä ja juomaan kahvia, heh.. sitä tämä tyttö kaipaa.

Mul on joku vikakin vissii.. emt.. mul on ollu jo ainakin kaksi vkoa niskat ja selkä TODELLA jumissa, eikä kukaan suostu hieroo:/ nyt mun käsi puutuu hela tiden ja pistelee hermon kohdalta niin vitusti:( VALIVALIVALI!! ja vitut... jos se mukana tulee ni hyvä vaan, ei siis huolen aihetta:DD jos se putoo ni.. sit saan sairaasti saikkee:DDD

PIAN pitäis tulla niin vitusti massii;) sit mä meen törsää... ehkä siit voi vähä säästää.. jotai 25senttiä... joo niin mä teen;)

pitäs piru oikeestikin säästää.. matkaa varten ja sit asuntoa varten... EN MÄ PYSTY TÖRSÄÄ!! :(
ja vitut..törsään kuitenkin!! ja kuitenkin yo-lahjaksi saa rahaa.. ainakin toivottavasti... ni voin sit ne investoida asuntoon... jeesus mä olen fiksu, melkee pelottaa!!

Mun Meleksin tulee ihan pian mamin luo:) pitäs sillekin käydä ostaa joku talutusvekotin... valjaat se saa millin perintönä, vaaleenpunaset:DDD vittu ne on kuuminta hottia, jos mitkä! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.