IRC-Galleria

olipa jännä päivä :)Maanantai 17.03.2008 22:29

Me harjoteltiin tnää vastasyntyneen elvytystä.. vähänkö olin pro! :D Saa sitä vähä kehua itteään, ainakin kun kaikki menee nappiin ;)

Sit kanniskelin yhtä vastasyntynyt nukkea olallani ja laulelin sille tuutulauluja... levis moinen käytös ku kulovalkee ja kohta meitä oli sit 6 likkaa nuket olkapäällä :D Olipa hauskaa leikkiä nukeilla.. Ne on vaan niin aitoja kun painavat ja näyttävät oikeilta.. Mun vauva oli nimeltään Tuukka ja sit se sai hetken päästä veljen, Tanelin :D JA sit mul olikin niitä kaksi:DD

Repeiltiin kyl niin paljon koko loppu tunti.. Kuviteltua vauvan itkua ja paskan hajua:DD

HEhehee:DD Sit ku elvytettiin "Timoa" niin keksin rytmin pitämiseksi konstin; "Kato perkkeles Benny Benassin biisin satisfaction rytmi on sama ku elvytysrytmi" No ei siin mittää.. Timoa elvytettiin sit Satisfactionin tahtiin.." Push me, then just touch me.." :D Sit "Simo" tuli kattomaan meijän touhuja, mut se sai hirveet naurut ku oli ihan harmaa ja ruma.. Kunnon kätilöitten ammattitaitoa taas; "pirun ruma lapseksi"

Ehkä nää jutut pitää vaan jättää omaan arvoonsa, eikä ainakaa ottaa nokkiinsa, koska me ollaa vaan niin pirun hyviä näis jutuissa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.