IRC-Galleria

mamma mia..Torstai 25.09.2008 20:36

mä olisin oikeesti valmis lähtee NYT synnyttämään.. Mul on ihan semmonen olo et voisin käydä puskeemukelon ulos. Mut ei.. ei vielä.. ei viel muutamaan viikkoon..

Se joka on sanonut et raskausaika on ihanaa ja elämän parasta vaihetta niin sanon vaan et kyl on kieroutunut ajatusmaailma ihanasta ja mukavasta olosta. Eihän tässä ole päätä eikä häntää.. tai se pää on tuol lantiossa ja koivet kylkiluissa. Ihan valmiusasennossa.. :D tulis sit vaan.

Sorruin sit ostamaan riisisuklaata.. :S Ei tällästä vesi-leipä kuuria jaksa.. mä olen ihan takuulla syöny orjallsien kunnolla ja toi riisisuklaa saa luvan palkita munt.. ja kahvi :P Mun kahvi halut on tullut takas<3 Tosin ei niin kovina ku ennen raskautta. Ehkä ihan hyväkin vaa ettei hullun tavalla litki kahvia.. mut niin. Kohta iso kuppi kahvia ja riisisuklaata. Sit voin hymyillä ainakin hetken ja kestää kipua valittamatta.. pari minuuttia. :DDD

Eppu hoiti tänää mun masua :P Istu rahin päällä mun edessä ja nuoli mun mahaa ku istuin nojatuolissa. Hirmunen tuhina kävi vaan ja se sit laukasi mielettömän potkimisrytinän. Eppu käänteli päätään vaan ku ihmetteli ku joku alko sillee hänen nenäänsä potkimaan x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.