IRC-Galleria

ah,minnneh?Keskiviikko 29.03.2006 15:38

Kyl mä osaan sairastaa:D Se onkin sit vissiin ainut asia mitä osaan. Illalla yskin ja yskin enkä meinannu saada unta ku vaan yskin, sit yöl heräsin muutamaan otteeseen ku ei meinannu saada happea ku vaan yski, mutta tämä aamu muutti kaiken niin hienoksi... meni taju ku yskin!
Ah, se olla hyvä fiilis kyllä... siina mä eka yskin ja haukoin henkeä ja yhtäkkiä en mä muistakaa enempää. Havahduin sit jossai vaihees lattialta et: "mitäs helvettiä" Ja aloin taas yskimään:/

Ihme puuhaa kyl täl hetkel immeiset harrastaa.. Jotenkin kevät saa hormoonit hyrrää vissii ihan ylikierroksil ku toinen sukupuoli tuntuu niin saatanan kuumalta:D Myönnän, että olen syylistynyt siihen itsekin, mutta tiedän ettei kukaan voi paikata Lassea ja koska rakastan sitä äijää niin en minä ala sekoilemaan:) On vaan pirun hauskaa seurata immeisiä.. ja sit muutamia tippa linssissä:/ Kun rakkaus katoaa, sitä on vaan niin helvetin vaikea uskoa ja ajatella pääsevänsä yli:( Mutta elämä voittaa, vaikka se onkin jo niin kulunut sanonta, mutta paikkansa pitävä:)

Ah, niin... Sain työpaikankin:P HK-Ruokatalosta :D Sinne me mennää Moan kanssa käsi kädessä 18.4 klo 07.00 ruiskuttaa makkaramömmöä kuoriin:P Kuinka kuumaa se voikaan olla!
No mut raha vaan virtaa mun luo sen jälkee, eikä sitä voi mitenkään estää:DD nonni..

Mina jatkan nyt kahvin juontia ja pullan syöntiä.. se tekee hyvää sisäisesti ja toivon mukaan ulkoisestikin:DD tai sitten ei... i don´t really care :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.