IRC-Galleria

LauantaiLauantai 19.01.2008 21:10

Vietetään kalsarikänni-iltaa..

Tein pizzaa PALJON!! JA nyt sit ollaa mässätty ja juotu... Ostin ihan uutta viiniä ja se oli hywää:P


Ihanaa ku on viikonloppu.. ihan hirmunen vko ollu töissä:/ Paljon työtä ja opittavaa.

SALILLE!!!Torstai 17.01.2008 17:53

nännäänäää.. :P

Oon ihan kuitti mut silti aijon pinnistää itteni salille... Varmaan raahaudun sielt pyörän kans kotio, mut ei siin mittää.. Kipu on nautintoa.

Huomen iltavuoro ja se on sit ohi tältä vkolta:P

ihan loppu..Tiistai 08.01.2008 22:59

Jeesus mikä pvä..

:/

Niin väsy et hyhhyi.. Varsinkin toi käveleminen töihin ja takas ja koko pvä jaloillaan, ei ainakaa pistä lihaa laiskaksi..

Viel pitäs uhrautua ulos koirien kans.. Sit mä aijon pistää jalat kuumaan veteen ja nukahtaa nojatuoliin, et voin sit huomen aamulla herätä viideltä et pääsen seiskaksi töihin ja kolmelta pois!!:P


kipee..Maanantai 07.01.2008 14:40

koko eilisen ja tän pvän alamasu ollu ihmeen kipee.. joissain asennois tuntuu kiristävän ja... vitut. :/

Leikataan pois.. :D Niin ku yks lääkäri sano kaikkee, mikä oli kipee..

En tiiä.. ehkä vaan jännityksestä kipristelee.Poikien kans oltiin pihalla.. Mukavaa ku on lunta jään päällä ja noi kaksi veturia intoilee lumen takia ja vetää hullun taval eteen/sivuille/taakse ja mä tietty meen peräs ja huudan ettei saa vetää...turhaan!
MAhto vastaan tulijoilla olla hauskaa.. Jos tnää saan aikaseksi mennä lietoo ni pojat pääsee riehuu sit maalle ja pellolle, päästelee höyryjä ulos :)

maanantai..Maanantai 07.01.2008 13:38

huomen alkaa sit työharjottelu raision sairaalan sisätautien osastolla.. ja mun pitäs oikeesti osata tehdä asioita:/ Huoh.. kyl mä kai osaankin, en vaan luota yhtään omaan itseeni. Pelottaa lähinnä..

:DD

Ei ehkä parane sanoa ääneen potilaitten kuullen etten luota omiin taitoihin yhtää.. Muns on pientä perfektionistin vikaa. Pakko osata heti kaikki ekalla kertaa ja jos en osaa niin olen ihan paska..
:P

mahtaa tulla pikku taistelu huomen ku lähen PYÖRÄLLÄ tohon lumihankeen... tai sit vaan lähen hyvissä ajoin ja kävelen. emt.. kattoo sit huomen..

pojat..Perjantai 04.01.2008 15:19

ehkä kuuluisin huuto täs kämpäs..

Aina raikaa POJAT!! :D Äsken sain sängyn pedatuksi ni ei menny ku sekuntti ku jätkät möyhis sen uuteen uskoon. Sit yrittivät viel näyttää syyttömiltä.. Eppu istu keskel sänkyä valppaan näkösenä ja Aapo perkele oli tyynyn alla.. ei näkuny ku pikkunen peppu ja töpöhäntä:D "ei olla mitää tehtykää"..

Eipä..

Pitäs niin joo..Perjantai 04.01.2008 15:15

Tnää lieroo.. vähä pankkijuttui setvimään ja kauppaaki kai pitäs ehtiä mennä..

Mä en tajua mun niskaa.. se on pipi. Toosi pipi.. :(

Pitäs rempata btw pyöräkin. Talvikumit alle ja sit alan vedellä pyörällä ympäriinsä.. ohan pää ainakin halki aika yksikön ja voin sit makaa sairaalas. Mähän en kypärää päähäni lykkää, tukka mennöö ihan viturallee:/ ja sekös mun päiväni pilaa :P

jotain lisätäkseni..Keskiviikko 02.01.2008 13:29

Siin Hieman VÄGEV VIRU VALGE :DD Niin pimeetä touhua oli et piti taskulamppu hakia (näemmä) ja pikkusuolasta nälkään, lasi varmaan on ihan näön vuoksi.. ja tottakai kodin elektroniikkaa löytyy taustalta :PMul on reilun nyrkin kokonen mustelma persees:DD Jännää ja pirun kipee..

hehee:D Eilen ku sit heräsin pissille niin jäin hieman miettimään pihatuolin tarinaa.. Siel se oli keskel pusikkoa, heinien ja pajujen keskel hieman vinos..

Mulle kyllä selitettiin et olin ensin ollu siel nokillani melkee ja puhunu heinille ja oksille.. Mikko sit oli tuonu mulle tuolin ja Lassen kans ne oli pistäny munt istumaan siihen, mut aina olin kammennu ylös ja puhunu heinille :DDD

Ei juttuja enempää mulle.. kiitos heihei :P

missä on mun massit??Keskiviikko 02.01.2008 13:18

Joojoo... piti tulla rahhoo, mut ei ainakaa viel ole näkyny. No sitä odotellessa :P

Ei pal lähetä tnää salille, ku ei oo rahhoo :/ Mut heti riennän pumppaa rautaa (enemmä tai vähemmä) Kuhan saan rahani, my precious :P

sellanen vuoden vaihto..Keskiviikko 02.01.2008 12:56

Olihan se.. tuli koettua henkinen/alkoholi kuolema ja viel uudelleen syntykin samana iltana:D

Kello oli kuusi kun marski oli siin kunnos et oksat pois.. kasilta immeiset oli jo soittamas mediheliä ja kymmeneltä väänsin paketillisen makkaraa ja 00.12 menin nukkumaan :DD

Se oli melkosta tohinaa..

IHAN PARASTA!! :DD