IRC-Galleria

hehe:DPerjantai 15.08.2008 23:52

Lasse epäilee ja pelkää että meitin vaavi tulee painamaan syntyessään 12kg :D ja et siit tulee kieroutunut ja sekopäinen (se ei olisi uutta, kun mami on tämmönen) kun hoilotan Ave Mariaa ja kuuntelen Schnuffel- biisiä ja halin masua sitä rallattaen :P

ehkä meillä on tyttöjen hubaa keskenään, ei pojat semmosta vois ymmärtääkkä :P

ahkera aune..Perjantai 15.08.2008 23:44

Ahkerasti olen jo alkanut lukemaan tentteihin :D Ihme kyllä asiat jää päähän, vaikka pelkäsinkin et unohdan kaiken lukeman.. ku olen kerran ollu ihan hömelö muistin kanssa. Mut ihan hyvä et muisti pelaa viel hoitsu juttujen puolesta :)

Olen jotenkin ihan innoissani koulusta muutenkin.. näkee paljon ihmisiä ja pääsee luennoille jotka käsittelee odottavia äitejä ja raskautta :DD voin sit siel panikoida yksikseni ja kitistä peloissani :/

:D kivaa..

1000g keijukainen <3Keskiviikko 13.08.2008 20:22

Semmonen se meitin tytön tyllerö jo on. Saa äipän läski geenit vissii ku kasvaa niin somasti :)
Tyllerön isoisoäiti oli tänää mukana ultrassa. Taisi mummilla olla kivaa.. :)

Ensi kerralla ne aikoo tutkia mun kohdunsuuni :/ iyyyh.. ja sit sitä seuraavalla on kai lapsivesipunktio :S

nättii..
Enya - Wild Child

Ever close your eyes
Ever stop and listen
Ever feel alive
And you've nothing missing
You don't need a reason
Let the day go on and on

Let the rain fall down
Everywhere around you
Give into it now
Let the day surround you
You don't need a reason
Let the rain go on and on

What a day, what a day to take to
What a way, what a way to make it through
What a day, what a day to take to a wild child

Only take the time
From the helter skelter
Every day you find
Everything's in kilter
You don't need a reason
Let the day go on and on

Every summer sun
Every winter evening
Every spring to come
Every autumn leaving
You don't need a reason
Let it all go on and on

What a day, what a day to take to
What a way, what a way to make it through
What a day, what a day to take to a wild child

trallallaa :PPerjantai 08.08.2008 20:50

haluttais vaan nukkua.. koko viikon olen nukkunut päikkäreitä, mitä en sit ole tehny varmaa ku viimeksi vaippaikäsenä :) tosin sekin et valvon kahentoista jälkee ja herään siin seittämältä vaikuttaa varmaan osaltaan.. ja tämä syksyn tulo. Tosin parempi syksy ku kesä.. ei enää helteitä :/

Lasselle sanoin et sit ku joskus innostutaan toista lasta yrittämään niin pitää kattoa et syntyy alkuvuodesta, ettei tartte kuumutta kärsiä. Lassen mielipide oli et tähdätään niin et lapsi syntyy keskellä kesää.. :S ihana mies, kyl..

Muutaman viikon päästä kouluun :P Kätilökivaa opiskelemaan..

mammaillaan..Tiistai 05.08.2008 19:43

Masu kasvaa ja heiluu.. :D Meitin pikku Myy riehuu niin, että maha vatkaa uloskin päin. Jännän näkönen ku masu hytkyy yksikseen välillä :P Karate Kid ;)

Viimeksi ultrassa oli painoa jo yli 700g :P ja kaikki hyvin. Ei vaan suostunut millään kääntämään kasvojaan, ku äippä olisi halunnu kasvokuvan, profiilin. "MEILLÄ EI ÄITIÄ TOTELLA"..

En sitten tiiä et aistiiko pikkunen sen ku iskä on poissa, ku aina ku Lasse lähtee niin alkaa sen päivänen riehuminen ja potkiminen. Viimeksikin ku istuin sit telkkaria kattomaan ja otin leipää lautaselle ja lautasen masun päälle niin lensi kurkut leivältä ku Myy monotti kunnolla :D Ja illalla on meno päällä melkee kahteentoista et äippä ei pääse nukkumaanka.. ja sit koirat herättää ennen kukon laulua :/ Tässä tämä menee, silmät ristissä koko ajan, ku yön saa tapella nukkumatilasta, tyynyistä ja peitosta Lassen kanssa.

Ei ole helppoo :P

hihii :)Torstai 24.07.2008 21:35

Jäin sit sairaslomalle SOL:lta.. Ei sitä jaksanu hullukaan painaa ku masu kasvaa ja mamin vointi näil helteil ei ihan riitä moiseen rehkimiseen.

Oltiin eilen ultrassa ja tuleva isoäitikin oli mukana :) Äippä tais hieman hurahtaa tulokkaaseen kun ultran jälkeen uhkasi myllyssä ostaa kaupat tyhjiksi vauvan vaatteista :D

Meitin pikkunen voi erittäin hyvin ja kasvanutkin oli hyvin.. 600g oli painoa, eli tulee äippää ja iskää :P siel hän rymysi vaihteeksi koko ultran ajan mut tarpeelliset asiat saatiin kerrankin katotuksi, vaikka pientä nyrkkiä heristikin lääkärille ..äippä oli ylpee ;)

Ostin sit kolmannet rattaat:DDD Hehe.. tai no ne kaksi edellistä oli saatuja ja tää nyt oli semmonen halppis löytö mikä mielytti mua suuresti,oli oikee päivänvarjot ja kaikkee.. :D Meitin ykkösmenopeli. sit pitäs enää järjestellä huushollia et saatais pinnat ja hoitopöytä mahtumaan.. mut sen nyt ehtii vielä.

heh heh..Lauantai 19.07.2008 02:32

kohdun pohjan korkeus oli viimeksi mitattuna 24cm :P Vähä meijän pikkanen ei ole niin "pikkanen".. joku 19cm on se normiarvon yläraja.. hih hih :)

Sanos terkkari vaan et ei mittää hättää, et ku mun sokrut kuitenkin on ollut niin erinomaisia et kyl se siitä tasaantuu... toivottavasti. nättii työntää joku 5kg jötikkä ulos syksyllä :O uuuh.. toivottavasti ei.

Pitkästä aikaa..Lauantai 19.07.2008 02:23

Jeps.. siit on niin monta päivää ku olen viimeksi mitää kirjotellu tänne. Olen ollut vaan töissä ja kasvatellu masua, joka on ISO! ;)

Masu asukki on semmonen vilpertti et huh huh.. mitää muuta teekkä ku potkii virtsarakkoa ja harjottaa x-hyppyjä :D Anto hän yksi ilta esityksen isukillekin kun oli ensin koko päivän kiusinut äippää.. potki sarjana isukin kämmentä vasten :D Isukki oli aikas innoissaan ja pettynyt kun ei sen jälkeen ole saanut tuntea samanlaista sarjaa.. Meitin karate Kid <3

neuvolasta saatiin hirmu kasa papereita ja yms sälää, pitäs laittaa kelaan paperit menee ja synnärille esitietolomake.. mihin tulee alustavat nimiehdotukset.. Vaikka ne ei olekaan viralliset ja lopulliset niin ne on niin vaikeat.. Meil on pojalle kyl nimiä vaikka miten mut tytölle.. ei nimeä. aateltiin et Sirkka on ihan hyvä siihen :DD Lasse halus laittaa Meijun ja mä sanoin et Pirre-Puolukka :D Jotenkin tää tytön nimi tuottaa ääretöntä pään vaivaa.. se onkin ainut asia mitä jännitän ja stressaan. :/ Vaikka ei se ajankohtanen olekaan mut silti.. haluis jo jotai alkavaa mielikuvaa nimestä pitää.. ja ne kaksi nimeä mistä olen pitänyt on jo käytössä lähipiirissä ni ei sit ihan kehtaa antaa samaa nimeä :D .. tai sit annetaan vaan nimeksi se lassen ehdottama Epä (Toivonen) ;DD

En tiiä..

kädet puutuu..

möhkis..Lauantai 05.07.2008 18:08

En varmaan ikinä ole tuntenut itteäni näin yksinäiseksi.. Vaikka pikkanen kierii ja potkii masussa niin olen niin yksinäinen, kaksin kertanen yksinäisyyden tunne.

Pelottaa kaikki mahollinen paitsi synnytys.. mä haluisin äkkiä et tulis syksy ja et pieni syntyis.

Tukkakin on rehahtanut niin et saan sen jo kahelle pikku saparolle ;D söpöö.. Kynnetkin kasvaa niin et saa olla leikkaamassa niitä viikottain :O Jalat ja selkä sattuu melkee koko ajan, tietty pitäs ehkä rauhottuu mut en pysty millää vaan olemaan.. jos katon telkkariakin niin ainakin joka mainos tauko pitää levittää pyykkiä tai tiskata tai tehä jotai ainakin..
Ja kun olen joka arkipvä töissä ja sama siivo jatkuu kotonakin vielä niin sit ne 7h yö unet onkin sit ainut tauko jolloin lepään. ja silloinkin juoksen vessassa parin tunnin väklein tai makaan vaan hereillä ja heiluttelen puutuvia jalkoja ja käsiä.

Rakenneultrassakin oltiin ja siel se on.. terve ku mikäkin ja vilkkaalla päällä ainakin sillo :D