IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 24.07.2006 13:32

siivouspäivät on kivoja. jos ei ole 30 varjossa. bikinit päällä siivoan työmiesten iloksi. en aio tukehduttaa itteäni sen takia että jotkut äijät kyttää. antaa kytätä. en välitä.

en tajua minkä takia jonkun pitää koko ajan olla niin hirveän MACHO ja uhota ja riehua, ja olla maailman hurjin ihminen ja vetää kaikkia turpaan jos ne tulee aukomaan päätään. hei. joskus on vaan hyvä antaa olla ja mennä pois. joskus on vaan hyvä antaa tommosten riehumisten olla, ja olla sellanen ku oot oikeesti. tai en tiedä oletko oikeasti tuollainen, mutta toivon että et. silloin ennen kun juteltiin, sain sinusta toisen kuvan. oliko se vaan sit harhaa?

niin ja sitten, allu sie oot tosi lahjakas. kateuttaa kun osaat tehä niin hyviä lauluja. oikeesti. ehkä miekin joskus löydän sen missä mie olen hyvä. tähän mennessä en oo sitä keksiny. tuntuu että saan kaiken menemään pieleen.

sitten sie ihminen siellä parikkalassa. en tiedä ootko jo hoitanut asiat kuntoon, mutta toivon että oot. ei kannata vetää perässä jotain semmosta, josta ei mitään tule. paremmalta tuntuu kun jätät menneen menneisyyteen. pelottaa kun pitkität tuota. entä jos se saa tietää mitä oot tehnyt ja tietää että tahallaan pitkitit. en halua että se kusipää tekee sinulle mitään.

kamalaa sepustusta ilmassa. tulee halvemmaksi kun viestit. jostakusta on tullu kamalan siirappinen :D mutta okei, se on söpöä. ehkä. ootan että pääsen sun luo :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.