IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 19:09

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

---

1. Ärsyttää kun kuvittelet olevas jotenkin parempi kun muut. kuvittelet et maailmaa pyörii omaa pikku rataansa keskipisteenä sun napas. Jännää jos kuvittelet että mua kiinnostaa yhtään mikään mitä teet. ei kiinnosta.

2. ei sun vittu tarvii yrittää miellyttää muita, oo se mitä oikeesti oot, ja jos sei muille kelpaa niin se on niiden menetys. ärsyttää kun oot muuttumassa ihan toiseks ihmiseks.

3. Vituttaa ku kelpaan sun kaveriks vaan sillon ku sua huvittaa, otat yhteyttä kun sua huvittaa, nähdään ku sua huvittaa.

4. luuletko etten tajuu mitä teet? sul on hirvee tarve olla parempi ku mie. kehuskelet hirveesti tekemisilläs, ja koitat vaan todistaa et sulla menee paremmin. ei mulle oo mitää välii jos sulla menee paremmin tai huonommin, sä oot mun ystävä, vaikka et kehuskeliskaan.

5. haetko huomiota tolla sun käytöksellä? haluutko et muut on samanlaisia ku sie? etkö oikeesti voi olla toisen ystävä jos sei käyttäydy samalla tavalla? jos se on terve, tai yrittää? etkö luota muihin kuin samanlaisiin? oot ihana, ja niin toivon että tajuaisit päästää muita sun maailmaan, ihmisiä jotka haluu auttaa.

6. long time no see. haluun nähä sua.

7.luuletko että voit ensin pettää toisen ja olla sitten ku mitää ei oils tapahtunu? miten voin luottaa suhun enää? oon niin pettyny tohon sun käytökseen. luulin että ollaan ystäviä.

8. oot kauheen ihana ihminen. mä haluisin tutustua suhun paremmin. haluisin lähtee sun kaa kiertää maailmaa.

9. jos jatkat tota käytöstä, ketä sulla on enää kohta jäljellä?

10. en anna sulle ikinä anteeks mitä teit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.