IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Vitun sähkökatkot.Maanantai 28.11.2005 23:37

21.17 :: Kahvia tulossa ja sähköt pätkii. On se kumma kun ihmisen ei anneta addiktoitua rauhassa ja yhteen menoon kun pitää sähköjä katkoa. Mutta saa sentään kahvia...Jokaisen tylsän illan pelastus. Olen siis myös kahviaddikti.

DC ei suostu toimimaan, juuri kun löytyi taas uusi kuunneltava artisti [Loreena McKennitt, hienoa kelttimusaa]. Onneksi eilen sain ladattua kaksi levyä Eternal Tears of Sorrow:ia. Prophetian on edelleen suosikkibiisi ja kaikki muu on yhdentekevää :D Eikä siinä vielä kaikki, tänään tutustuin myös Ajattaran sanoituksiin ja latasin yhden biisin gospelia (Oikein The Rain:ia, oh my gosh!). Vastapainoksi kolmen minuutin kristillisyyden ylistykselle surffasin lueskelemaan myyttejä muinaisista keltti -ja asatrujumalista. Nykyinen niccini Gwyneira on myöskin muuten kelttijumalatar, ja sana tarkoittaa siis "valkoista lunta". Sopii hyvin vuodenaikaan ja tunnelmaan.

Sähkökatkot johtuvat langoille kasaantuneesta lumesta jota nyt tuleekin oikein kunnolla. Ei silti jotain niin huonoa ettei jotain hyvääkin. Jo parina päivänä on saanut ihailla puhdasta lumipeitettä puissa ja maassa. Tänään iltapäivällä lunta oli jo oikein kunnolla. Heikoimmat puut tien varsilta taipuivat alemmas ja muodostivat ikäänkuin katon pienen hiekkatiemme yli. Tätä kauneutta oli mukava ihailla sävyihin sopivan valkoisen koiran reuhtoessa narun päässä. Takaisin päin kävellessäni kuitenkin kuulin jo kaukana meluavan lumiauran. Huoh, niin, viekää vaan viimeisetkin hyvät asiat ja koskematon lumimaisema. No, ehkä huomenna sitten taas jos lumentulo jatkuu. Siihen asti siis, with coffee and Ensiferum.

Winter - The realm of eternal ice
Snowfall and darkness descends upon the vales of time
Distant caress of the sun's fading light
The lands were painted white with the Winter's might.
- - Wintersun; Winter Madness

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.