IRC-Galleria

Tylsää ilman tulevaisuutta.Tiistai 29.11.2005 22:36

Juu se siitä kokeisiin lukemisesta. Tulkoon sitten biologiasta paska, ihan sama kunhan ees läpi pääsis. Sain sentään maantiedosta 8+ yhden päivän lukemisella.
Tulevaisuuteni opiskelussa ei siis ole valoisa. En siitä tosin koskaan sitä odottanutkaan.

Naisellisista harrastuksistani yhtä olisi kiva mennä viikonloppuna harjoittamaan, ampumista siis. Sotilasfetissikausi on taas kovimmillaan ja sivuhistoria täynnä salaperäisiä "Military Guys"-sivustoja...Niiden sisällöstä en kerro enempää, tämähän kuitenkin on koko perheen sivusto.
Isä on ostanut uusia panoksia rynnäkkökivääriin jo aikoja sitten, en kyllä tiedä miksi se aina yrittää pakoilla ampumaradalle menoa minun kanssani.....

Muuten päivä on sujunut tavanomaisen tylsästi. Kunnan huolto pelaa taas ja kadut aurataan ajoissa. Eli joskus neljän aikaan. Ei kai sellainen tulisi mieleenkään että ihmisten on hankala mennä töihin ja kouluun aamuisin paksun märän lumen läpi pyörällä.

Perjantai lähestyy uhkaavasti. Tarkoitus olisi silloin olla Hannan luona perseet. Yksinkertaisesti. Se tapahtuu viinaa juomalla ja paskaa puhumalla. Mikäpä voisi olla parempaa esimerkiksi tulevaa itsenäisyyspäivää juhlistamaan kuin kunnon perisuomalaiset ryyppäjäiset. Saatan silloin kirjoitella pöhnässä jotain juttua tänne, älkää siis ymmärtäkö väärin. Pehmeä juttu ja kirjoitusvirheet johtuvat silloin vahvasta humalatilastani xD
Älkää te muut lapset koskaan kuitenkaan erehtykö viinaa juomaan, paitsi jos oikein kovasti haluatte.

Porin ajokin lähestyy uhkaavasti autokoulu-puolella. Siellä kuolen viimeistään, jollen ensin perjantaina juo itseäni hengiltä.
"Kyllä mä ehdin!!"-asenne ei kuulemma ole oikein hyvä kun ajellaan risteyksissä. En tajua miksi, itse olen aina sillä selvinnyt. Kummallisia ne opettajat siellä...Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.