IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

HÄRKÄ 11-17.2Maanantai 11.02.2008 14:52

MAANANTAI ; Vaistosi ovat herkistyneet tunnistamaan vaaran merkkejä päivittäisessä elämässäsi. Tutki huolella jokainen epävarmalta tuntuva asia ennen sen toteuttamista käytännössä. Älä yritä selittää tuntemuksiasi, sillä kukaan ei voi ymmärtää selityksiäsi ja ne jotka ymmärtävät, ovat valmiita valehtelemaan sinulle.

TIISTAI ; Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä jos tuntuu että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

KESKIVIIKKO ; Voimakas onnen ja hyvän olon tunne täyttää sinut jossakin vaiheessa tätä päivää. Pysähdy katsomaan mitä tuolloin on ympärilläsi. Se kaikki on sinun ja siitä on aihetta olla kiitollinen jollekin.

TORSTAI ; Saatat tuntea tämän ajan melkoisena paineena päässäsi ja hartioillasi, sillä Aurinko ja Mars painostavat sinua tarttumaan johonkin hoitamatta jääneeseen kiusalliseen asiaan, joka on painanut mieltäsi ehkä jo päiväkausia. Kannattaa tarttua tämän päivän tarjoamaan mahdollisuuteen ja kiskaista hankaluus lopullisesti pois elämästäsi.

PERJANTAI ; Sinulla on tänään mahdollisuus saada joku sinulle tärkeä asia lopultakin suotuisaan päätökseen kunhan vain rohkaiset mielesi ja avaat suusi. Puheesi on tänään suotuisassa yhteydessä ajatuksiisi ja sinua on helppo kuunnella

LAUANTAI ; Jotkut asiat etenevät tänään liiankin vauhdikkaasti ja olet vaarassa jopa tipahtaa vauhdista, ellet malta hoitaa loppuun yhtä asiaa kerrallaan. Vältä siis hosumista äläkä anna kenenkään sotkeutua asioihisi.

SUNNUNTAI ; Hiukan epävakaasti alkava päivä kääntyy tänään sinun eduksesi sitä mallikkaammin mitä selkeämmin pystyt säilyttämään oman linjasi ja tekemään sen vaatimat konkreettiset ratkaisut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.