IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

HELSINKI DAY 8 - Taina täällä hei, töissä tänään sain miljoona viistoista uutta nimee. Eepillä ja Johanneksella oli tosi hauskaa, kun ne niitä siinä illan mittaan keksi ! :D Lauantai on musta aika loistava nimi. Olen myös Unelma :DD
Päivä oli tosi kiva kaikin puolin, tein vaan 9kilosta jauhelihaa lihapullia, kyllä siinä rupes toivo loppumaan loppu vaiheessa, et loppuuks tää taikina ikinä ! :D
Sit nuijin vähä kasleria, hahah yhtäkkiä vaa lens valkoset mällit pitkin keittiöö (mun ansiosta), siitähän jätkät saikin sitten aihetta nauruun ! :D "Iibu hakkas leikkeitä, ja sitten lensi jotain valkoista", hmmn..
Töistä pääsin ½tuntia myöhässä, kun oli vähän kaikkee ni jäätii Eepin kans vie siivoileen ettei Johannes joudu kuseen loppuillasta.
Joku oli tänään päättäny Kampissa hypätä metron eteen, olivat metron sitte reilun tunnin myöhässä.
Oli pakko käydä ostamassa kaupasta pari siideriä, teki niin mieli :) Vaikka mun pitiki olla "alkoholi"lakossa, mutta kaikkihan sen nyt tietää ettei se tule pitämään. En oo kyllä viel niitä korkannu, mutta ehkä tässä illan mittaan. Tai viimmestää huomenna ;)
Isälle kanssa soittelin, kun töistä pääsin. Ei kuulu kotiin mitään kummempaa,..
Niinalle yritin soittaa myös, kuulu vaan "numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä". Pistin sit viestiä, että soittele mulle ku kerkeet. Pitäs saada tietää koska se meinaa et nähään.
Huomenna Mira tulee joskus 11 pintaan, haetaan se metrikselt ja sitte lähetään Villen + Milla tulee jossain vaiheessa kanssa keskustaan !
Nyt voisin mennä jatkamaan leffan katsomista, tulee Game Over. Aika sekavalta vaikuttaa, kun sitä alotin tuossa katsomaan.
Ainiin ja kiitos Villelle oli tiskannut täällä kämpillä =) x 100

<3llä: Iibu (A.K.A Sirpa, Lauantai, Taina, Aina)

Ps. Oli tänään myös töissä kivat jutut makkarasta, "maggara"-"no ananas" :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.