IRC-Galleria

NaughtyDog

NaughtyDog

Minulle ei ole uusia kommentteja.

Blogi

- Vanhemmat »

Ranteet auki!!Keskiviikko 28.03.2007 02:59

Mulla ei ole Irc-Galleria-elämää!! Ei minkäänlaista! Zero! Zip! Taitaa olla itsarin paikka! Tai ainaki vakavan itsetutkiskelun.. MITÄ TÄMÄ NYT ON OLEVINAAN?!?

laitetaanpa haastaenTiistai 28.03.2006 22:29

"Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään. Listaan haastamani ihmiset omien vastausteni perään. "

1. SUKUPUOLI?
Tyylilyyli (Frederik)

2. MIKÄ ON SUURIN UNELMASI?
Sex on the beach (vengaboys)

3. MITÄ INHOAT?
Lihavia luurankoja (YUP)

4. MILLAINEN FIILIS SINULLA ON NYT?
Mikä on kun ei taidot riitä? (Martti Servo & Napander)

5. MITEN ELÄMÄSI SUJUU YLIPÄÄTÄÄN?
Hubaa habaa (Leevi and the leavings)

6. MISTÄ ASIOISTA PIDÄT?
Pitkä kuuma kesä (Popeda)

7. MINNE HALUAISIT MATKUSTAA?
Africa (Rammstein)

8. MITÄ HALUAISIT SANOA IHASTUKSELLESI/POIKA-/TYTTÖYSTÄVÄLLESI?
vaatteet pois (Klamydia)


Ja haastan vaikkapa:

penduia
nozze
flshlght
Rasta-Ace
ViiKaRi-AusKaRi

HaasteLauantai 04.02.2006 02:41

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Autossa ku oon kyydissä, niin lyhtytolpan kohdalla nostan aina varpaat ylös ettei ne "osuis" siihen tolppaan. Varpaat vaan veivaa ylös alas ylös alas koko ajomatkan.

2. Mul jää AINA maitolasi puolilleen ku lopetan syömisen. Oon yrittäny päästä täst tavast eroon ja ennakoin yleensä niin, että yritän ottaa vikan kulauksen ennen viimestä haarukallista safkaa, mut silti sinne lasiin AINA jää sitä maitoo.

3. Kävellessä ku askelist kuuluu ääni, nii se ääni alkaa heti kuulostaa joltai sanalta, joka toistuu ja toistuu. Sana voi olla ihan mikä vaan, tai vaik vaan kaks peräkkäistä tavua. Sit se sama sana kaikuu mun päässä joka ikisel askeleel, enkä saa mietittyy mitää muuta. Ihmettelen miten ihmiset muka sanoo saaneensa parhaat ideansa kävelyllä, ku mun ajatukset on lähinnä "porkkana, porka-na, porkka-na, porkka-na..." (Tästä syystä inhoon kävellä ilman korvalappuja)

4. Jos ei yhtään väsytä, niin saan parhaiten unta pitämällä jotain naaman päällä. Ennen pidin aina kättä, mut nykyään siin naaman pääl on yleensä meiän unikarhu Rydberg, ja yleensä just rydbergin takamus. Se on varmaan aika näky.

5. Joskus ku huomaan et jalka alkaa puutuun ku istun sen päällä, nii istun siin ehdoin tahdoin niin kauan et se on ihan tunnoton. Sattuu ihan vitusti ku se tunto palaa siihen,mut se puutuminen on niin hauskan tuntosta, samoin se et sitä jalkaa voi vähän aikaa hakkaa ja satuttaa ihan mielinmäärin eikä tunnu missään! :D

^Liba
LangennutEnkeli
ViiKaRi-AusKaRi
mUhweli
Rasta-Ace
- Vanhemmat »