IRC-Galleria

NeatBasis

NeatBasis

sısɐqʇɐǝN

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Cravings for PelmeniTiistai 30.08.2011 08:04

I had to have some pelmeni today. Luckily I remember learning how to make them when I was younger. Pelmeni is a delightful culinary item from Russia. They are usually made in big batches and frozen in winter times. What you need for pelmenis is a kind of pasta dough and a filling. The filling can be basically any kind of meat, fish etc. I prepare mine with minced pork meat.

Recipe and pictures

Kotitekoinen Caffè latteLauantai 12.01.2008 06:48

Idea:
Tänään tässä pikkutunneilla minuun iski pikkuinen himo lattea kohtaan. Keittiöni varustus maustekaappia lukuunottamatta, on toistaiseksi kovin vaatimaton, joten espressokonetta ei taloudessani ole. Mieleeni muistui muinainen kokeiluni keittää kahvia kattilassa, kun kahvinkeittimeni oli menehtynyt liiasta työskentelystä. Kahvi tuntui silloin maistuvan hieman espressomaisemmalta, kuin keitintä käytettäessä, joten mainoksen lausahdusta lainaten, siitä se ajatus sitten lähti.

Tarvitset:
5 mitallista suodatinkahvia
3/4 kuppia maitoa
Suodattimen (Tiheäverkkoinen terässuodatin on oiva väline kahvia kaataessa, mutta improvisoidakin tietysti saa.)
(Sokeria, jos käytät)

Toimenpiteet:
- Kiehauta n. 1/4 kupillista vettä.
- Kuumenna 3/4 kuppia maitoa kunnes se on kiehumispisteessä.(Varo, ettei kiehu yli)
- Vaahdota maito tehosekoittimella tai muulla saman tuloksen antavalla keinolla.
- Lisää kiehuvaan veteen 5 kahvimitallista tavallista suodatinkahvia tai sopiva määrä espressokahvia.
(Jos käytit suodatinkahvia anna kiehua tovi kunnes kahvi kitkeröityy hieman, muttei liikaa.)
-Kaada lasiin/kuppiin/mukiin vaahdotettu maito ja kahvi suodattimen läpi. (Kukin käyttäköön mieleistään astiaa.)

Vinkit:
Tehosekoitinta käyttäessä kannattaa olla varovainen, eikä upottaa sekoitinta kokonaan maitoon. Juoksevat aineet ovat herkkiä roiskumaan. Tulikuuma maito käsillä ja rintapielessä, ei todennäköisesti ole se elämys, jonka tahdot kokea.

Suodatinkahvia käyttäessä kiehautus on avainsana, jotta espressomainen kitkeryys tulee esiin. Voimakas pannukahvi voisi kenties paremmin ajaa saman asian. Espressoa voinee keittää tavallisella kahvinkeittimelläkin.

Jälkipohdinta:
Kaikkea kannattaa kokeilla ja tämän valossa olen kiinnostunut muidenkin kokeiluista, joten laittakaapa kommenttia myös omista kokemuksistanne.

VaroitusmerkeistäPerjantai 28.12.2007 19:51

Yleisradion kotimaan verkkouutiset kertoivat tänään KELA:n tukevan Jokelan koulun tapahtumien uhreja ja omaisia puolella miljoonalla eurolla. Tuusula on pyytänyt valtiolta viittä miljoonaa euroa tapahtuman jälkihoitoon. Valtioneuvosto on jo myöntänyt miljoona euroa.

Optimististenkin arvioiden mukaan koulusurmien jälkihoito tulisi maksamaan ainakin 4 miljoonaa euroa ja enemmän. Hintakattoa uhrien hoidon tarpeelle ei edes ole. Useimmat uhreista kärsivät vielä vuosien päästä, kun jälkihoitoon annettu tuki on jo kauan sitten käytetty. Harvoin ammattiapua tarvitseva tajuaa itsekään hoitoa tavitsevansa.

Terveydenhuolto nähdään kalliina vaihtoehtona sairaanhoidolle. On totta, että kahden järjestelmän samanaikainen ylläpito varaa kallisarvoisia resursseja suurestakin budjetista. Tuotot kasvaisivat terveyden huoltoon panostamalla ja työntekijät olisivat työkykyisempiä. Siirtymäajan kustannuksilla on taipumus pienentyä ensin hitaasti, kun huomiota aktiivisesti keskitetään sairauksien ennaltaehkäisyyn. Terveydenhuollon panos kuitenkin kumuloituu aikaa myöten ja sairaanhoidon tarve vähenee.

Oma, ehkä jo vanhentunutkin käsitykseni koulupsykologeista on muodostunut peruskouluaikanani vuosina 1989-1998. Vaikutelmani psykologista oli usein se, että he olivat kokemattomia ja vailla kuvaa siitä, mitä koulussa yleensäkin tapahtui. He olivat rehellisesti sanottuna vierailevia tähtiä, joiden ilmestymisen koululle kuviteltiin ratkaisevan kaikki huolet. Pelkästään terveydenhoitajan oleskelu tai psykologin käynti koulussa ei riitä. Esimerkiksi Jokelan koulusurmaajan hakeutuminen sairaanhoitajalle olisi vaatinut sen, että surmaaja itse olisi tunnistanut myrkyllisen tilansa. En ainakaan hätähuudoksi kutsuisi Auvisen viestejä ennen tekoaan.

Ei ole olemassa sellaista hetkeä ajassa etteikö joku Suomen kouluissa toivoisi omaa tai toisen kuolemaa. On ihme, ettei kouluissa ilma ole nykyistä lyijyisempää. Olisi käytännöllistä, että opettajat ymmärtäisivät oppilaidensa mielenliikkeitä. Tämä ei kuitenkaan toteudu kaytännössa ja siksi olisikin tärkeää, että kouluissa olisi terveydenhoitajan lisäksi myös psykologi, joka seuraisi koulussa tapahtuvaa kanssakäymistä ja haastattelisi oppilaita säännöllisesti.

Ongelmien ennaltaehkäisyyn on kiinnitettävä huomiota vielä kun se on mahdollista. Niin terveydenhuollossa kuin politiikassa yleensäkin. Muussa tapauksessa siirrymme väistämättä yhä vaikeampiin tilanteisiin, joiden korjaaminen ei usein ole edes mahdolista. Yrittämällä soveltaa jälkihoidon periaatetta kaikkiin ongelmiin, emme suojaudu viisaimmalla tavalla tulevaisuuden vaarojen varalle. Meidän pitää käyttää taitoamme lukea tulevia varoitusmerkkejä ja reagoida niihin. Valtio, joka ei tunnista varoitusmerkkejä, parhaassa tapauksessa hajoaa ja sen korvaa toinen. Huonossa tapauksessa se jää korjauskyvyttömänä kitumaan.

Joulun paluuliikenneTorstai 27.12.2007 19:31

Turun Sanomien mukaan joulun paluuliikenne on kaahailua lukuunottamatta säilynyt vailla draamaa. Lehdessä siis kerrottiin, että juuri mitään ei ole tällä saralla tapahtunut.

Parhaillaan nautin kirjoittamisen ohella joutilaisuudesta kaukoliikennebussissa jos jokseenkin leipääntyneenä istumiseen. Hyvä niin. Valkoista joulua ei saatu, joten uskaltanen luottaa mahdollisuuksiini välttyä liikenneonnettomuustilastojen epäonnekkaampaan sarakkeeseen kirjaukselta. Kuitenkin kuljetusalan ammattilainen(löytyy tämän kulkuneuvon etuosasta) on kai vielä tänä päivänä ammattinimikkeensä arvoinen, koska ainakaan niiden 15 vuoden aikana, jona olen tiuhaan kaukoliikennettä käyttänyt, ei ole pientä pysähdystä ihmeellisempää tapahtunut. Toisin on yksitysautoilun laita. Itse ajaen arvelisin kohdistavani henkilööni riskin näin kesän tuoreena kuljettajana talvisäässä.

On niin kovin valitettavaa, että Suomen teiltä löytyy yhä sellaisia uskovaisia, jotka pitävät jumalinaan omia ajotaitojaan. Näiden kumppaneina joukossa on omat ajokykynsä kieltäviä ateisteja köröttelemässä aivan liian hiljaisilla tilannenopeuksilla. Rattiin pitäisikin päästää agnostikko(tai nykyluterilainen), joka ei arvaile onko tiellä mustaa jäätä vai sopiiko kaasuttaa, ihminen, joka ei jätä kohtaloaan uskon varaan.

En toivota onnea paluuliikenteeseen. Suosittelen järkeä.

Oon siis androgyyniPerjantai 27.04.2007 17:23

Sinussa on paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä - vielä enemmän miestä kuin naista. Sinulla on paljon sekä miehekkäitä että naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä.

Olet sukupuolisesti harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella. Olet sukupuolen suhteen itsevarma.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset - kriittisestikin. Et välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan teet mitä haluat ja käyttäydyt sukupuolivapaasti. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten ja naisellisten puoliesi kautta. Haluatkin toteuttaa itseäsi sukupuolisesti, koska sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa. Olet hyvin sukupuolinen, sukupuolisempi kuin ihmiset yleensä - sukupuolesta innostunut sukupuolikokeilija ja seikkailija.

Viihdyt sukupuolessasi - niissä kaikissa. Sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa ihmisissä. Voit olla jopa sukupuolimaaninen tai yliherkistynyt sukupuolelle.

Naisellisuuspisteesi: 6
Miehekkyyspisteesi: 20

http://www.seta.fi/transtukipiste/pelit/ttp0902.php

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.04.2007 04:07

* * * Fruittari * * *
[ ] Onko Lacoste ihan mahtava?
[ ] Onko chiksit aivan ihania?
[ ] Omistatko yli seitsemän merkkivaatetta?
[x] Käytätkö kaulahuivia?
[ ] Onko sinulla koulurepun sijasta laukku?
[ ] Kammoksuttaako ajatuskin nuhjuisesta bändipaidasta?
[x] Käytätkö raitapaitoja?
[ ] Kääritkö yleensä farkkujesi lahkeet rullalle polvien kohdalle tai laitat ne sukkien sisään?
[ ] Kuunteletko amispoppia- ja/tai räppiä?
[ ] Onko sinulla korvakoru(ja)?
[ ] Vietätkö päivittäin aikaa peilin edessä vähintään 30min?
[ ] Onko hiuksissasi värjättyjä raitoja?
[x] Onko sinulla paljon tyttöjä kavereina?
[ ] Hengaatko jossain (esim. kauppakeskuksessa) jengin kanssa?
[ ] Muokkaatko galleriakuviasi niin, että ihosi näyttää paremmalta ja sileämmältä?
3/15

* * * Emo * * *
[ ] Itketkö usein?
[ ] Käytätkö hupputakkeja?
[ ] Kuunteletko emoa?
[ ] Väitätkö, että kaikki on huonosti vaikka ei ole?
[ ] Oletko masentunut?
[x] Oletko suudellut samaa sukupuolta olevaa?
[x] Eivätkö ihmiset ymmärrä sinua?
[ ] Kirjoitatko runoja?
[ ] Oletko värjännyt hiuksesi mustiksi?
[ ] Leikkaatko itse hiuksiasi?
[ ] Onko perusilmeesi surullinen?
[ ] Onko vastakkainen sukupuoli kovin kaukainen asia?
[ ] Onko äiti sinulle läheinen?
[ ] Tunnetko itsesi yksinäiseksi?
[ ] Oletko itsetuhoinen?
2/15

* * * Pissis * * *
[x] Käytätkö sanoja 'ihq' tai 'daa'?
[ ] Shoppailetko usein?
[/] Shoppailetko Onlyssa, Vero Modassa tai muussa vastaavassa?
[ ] Pelkäätkö gootteja?
[ ] Kikatatko paljon?
[ ] Katsotko O.C:ta?
[ ] Pidätkö popista?
[x] Juotko ja/tai poltatko?
[ ] Halailetko ystäviäsi?
[ ] Oletko helium?
[ ] Onko sinulla suhiseva ässä?
[ ] Oletko blondi?
[ ] Onko sinulla siniset silmät?
[ ] Otatko itsestäsi usein kuvia?
[ ] Kuunteletko purkkapoppia?
2½/15

* * * Hevari * * *
[ ] Onko sinulla pitkät hiukset?
[x] Pidätkö kaljasta?
[x] Etkö usko Jumalaan?
[ ] Onko sinulla pentagrammi jossakin vaattessa?
[ ] Omistatko niittejä?
[/] Osaatko soittaa kitaraa?
[x] Osaatko karjua?
[ ] Kuunteletko heviä?
[/] Käytätkö maasto-ja/tai nahkahousuja?
[ ] Roikkuuko housuissasi kettinkejä?
[ ] Onko Alexi Laiho mielestäsi maailman paras kitaransoittaja?
[ ] Käytätkö paljon bändien fani-vaatteita?
[ ] Pidätkö mustia vaatteita?
[x] Tunnetko joskus tarvetta karjua?
[ ] Käytkö Tuska-festareilla useasti?
5/15

* * * Räppäri * * *
[x] Pidätkö räpistä?
[x] Oliko Tupac maailman mahtavin räppäri?
[ ] Käytätkö räppäreiden käsimerkkejä ja/tai puhut "räppärikieltä"?
[ ] Omistatko yli 40 cd-levyä?
[ ] Oletko tummaihoinen?
[ ] Onko sinulla pitkiä kaulakoruja?
[ ] Käytätkö liian isoja collegehousuja, farkkuja ja/tai t-paitoja?
[ ] Heilutatko käsiäsi, kun puhut?
[ ] Käytätkö skeittikenkiä?
[ ] Käytätkö NY lippiksiä ja/tai pipoja tai muita NY vaatteita?
[ ] Käytätkö pipoa sisällä?
[ ] Kuunteletko räppiä?
[/] Käytätkö paljon englanninkielisiä sanontoja kuten: "What's up?"
[ ] Onko sinulla rastat?
[ ] Tuletko skeittilaudalla joka paikkaan?
2½/15

* * * Gootti * * *
[ ] Käytätkö mustaa kajaalia?
[ ] Ajatteletko usein kuolemaa?
[ ] Oletko sosiaalisesti olematon?
[ ] Pukeudut mustaan?
[x] Oletko kalpea?
[x] Pidätkö Tim Burtonin leffoista?
[ ] Oletko ilkeä?
[ ] Meikkaatko kasvosi vitivalkoisiksi?
[x] Poltatko tupakkaa?
[ ] Käytätkö korsettia?
[ ] Vihaako Jumala mielestäsi sinua?
[ ] Kuunteletko black- ja/tai deathmetallia?
[ ] Onko sinulla paljon niittikamaa ja/tai ketjuja?
[ ] Onko sinulla mustat hiukset?
[ ] Onko sinulla vaatteita, joissa palvotaan saatanaa?
3/15

* * * Ernu * * *
[ ] Onko sinulla mustavalko-raitasukkia?
[ ] Entä tyllihame?
[ ] Piirrätkö mangaa?
[ ] Ja luet mangaa?
[x] Katsotko animea?
[ ] Kuunteletko j-rockia tai jotain muuta vastaavaa japanilaista musiikkia?
[ ] Haluatko muuttaa Japaniin asumaan?
[ ] Onko sinulla huulilävistys?
[ ] Ovatko japanilaiset miehet mielestäsi hyvännäköisiä?
[ ] Onko sinulla raitapaitoja?
[ ] Onko J- rock ainoa oikea musiikkityyli?
[ ] Kuullessasi japanilaisen artistin tulevan Suomeen, hankitko lipun heti täysin hysteerisesti?
[ ] Käytätkö valkoista ja mustaa kajaalia silmissä?
[ ] Näytätkö peace-merkkiä?
[ ] Kiljutko usein kaupungilla 'kawaii' ynnä muita japanisanoja?
1/15

* * * Nörtti * * *
[ ] Käytätkö silmälaseja?
[/] Saatko hyviä arvosanoja?
[ ] Käytätkö astma-piippua tai jotain muuta vastaavaa?
[ ] Työnnätkö kyniä, laskimia tai vastaavia paidantaskuihisi?
[ ] Valitseeko äitisi vaatteesi?
[x] Oletko usein koneella?
[ ] Kiusataanko sinua usein?
[ ] Odotatko innolla kouluun pääsyä?
[ ] Oletko ujo vastakkaisen sukupuolen läsnäollessa?
[x] Puhutko usein opettajien kanssa?
[ ] Onko CS tai WoW vienyt elämäsi?
[x] Tykkäätkö olla koulussa?
[/] Entä tuleeko sinulle tippa linssiin, jos saat alle ysin kokeesta?
[ ] Käytätkö pitkiä kalsareita?
[ ] Ovatko housusi navan yläpuolella?
4/15

* * * Punkkari * * *
[x] Juotko alkoholia?
[x] Kiroiletko paljon?
[ ] Oletko anarkisti?
[x] Teetkö typeriä juttuja kavereidesi kanssa?
[x] Oletko joutunut tekemisiin poliisin kanssa?
[ ] Kuuluuko musiikissa välillä vähän huutaa?
[ ] Onko sinulla läväreitä muualla kuin korvissa?
[x] Omistatko jonkun bändin oheistuotteita? (Spaissaripaita :D)
[ ] Onko sinulla on irokeesi?
[ ] Onko sinulla vähintään neljä reikää korvissa?
[ ] Oletko värjännyt hiuksesi jollain räikeällä värillä?
[ ] Käytkö festareilla?
[ ] Onko keikat kova juttu?
[ ] Käytätkö bändi-paitoja?
[ ] Oletko kutsunut jotakuta teeskentelijäksi (feikiksi/wnbksi) lähiaikoina?
5/15

* * * Hippi * * *
[ ] Onko sinulla pitkät hiukset?
[x] Oletko muiden mielestä hiukan outo?
[ ] Omistatko batiikki-värjätyn vaatekappaleen?
[ ] Haluatko pelastaa eläimet?
[x] Onko RUOKAA EI ASEITA- hyvä idea?
[ ] Onko sota mielestäsi turhaa?
[x] Pidätkö klassisesta rokista?
[ ] Pidätkö hamppuhameita?
[x] Oletko ikinä osallistunut protestiin?
[ ] Oletko ikinä saanut yhtäkkistä mielihalua halata puuta?
[ ] Haluatko pelastaa maailman?
[x] Oletko positiivinen?
[x] Onko mielestäsi hauskaa istua ringissä ja laulaa yhden soittaessa kitaraa?
[x] Ajatko tai haluaisitko ajaa Kuplalla?
[ ] Omistatko peace- korun?
7/15

* * * Tavis * * *
[ ] Menetkö muodin mukana?
[ ] Onko kaikki 'ihan sama'?
[ ] Eikö sinuun kiinnitetä huomiota?
[/] Etkö ole kovaääninen?
[ ] Ostatko vaatteesi aina peruskaupoista, et ostele ulkomailta/netistä?
[ ] Kuunteletko lähinnä radion listahittejä?
[x] Oliko keskiarvosi 7 - 8,5?
[x] Onko sinulla kuvia irc-galleriasta?
[x] Oletko lukenut vähintään kaksi Harry Potter- kirjaa?
[ ] Onko koulu perseestä?
[ ] Onko poppi jees?
[ ] Omistatko messengerin?
[x] Onko sinulla koulureppu?
[ ] Katsotko salkkareita?
[ ] Oletko mielestäsi tavis?
4½/15

Moi oon hippihevaripunkkari.

Oraakkeli on happopääfarmari.Perjantai 01.12.2006 15:16

1.12.2006 13:06:09 Moi No moi!
1.12.2006 13:06:16 Mitä tyyppi? En usko että ymmärtäisit vaikka yrittäisinkin selittää..
1.12.2006 13:06:49 Ooks muute kattonu sen smalvillen uusimman jakson? En tietenkään, uskotko todella huhuihin?
1.12.2006 13:07:04 Mihin ihme huhuihin? Juuri tähän eikä paljoakaan pidemmälle.
1.12.2006 13:07:18 Mitä sä nyt oikein sekoilet? Onks valittamista?
1.12.2006 13:07:23 Joo. OK.
1.12.2006 13:07:33 Kuka sut teki Aapo Puskala.
1.12.2006 13:07:45 Onks Aapo homo? Onko sillä todella väliä?
1.12.2006 13:07:56 On. OK.
1.12.2006 13:08:18 Homot on hassui. Puukuula! Pantomiimitaiteilija! Kapakkaruusu!
1.12.2006 13:08:40 Onks sulla traktorii? Ilman muuta!
1.12.2006 13:08:52 Ooks joku farmari vai? Kyllä. Annan oraakkelin sanani. Pythia, oraakkeli sanoo KYLLÄ, ja vastaukseeni voit luottaa.
1.12.2006 13:09:15 Paljoks sul on peltoo? Useampi pullollinen.
1.12.2006 13:09:29 Siis hä?!? Ai. Niin.
1.12.2006 13:09:40 Ootsä kännissä vai? Hyvin hyvin hyvin epätodennäköistä.
1.12.2006 13:09:47 Miks? Koska muuta vaihtoehtoa ei ole.
1.12.2006 13:09:53 Aha. Juu.
1.12.2006 13:10:18 Et sit sattunu koittaan sinne maajussille morsian ohjelmaan? Älä tunge asioitasi joka paikkaan
1.12.2006 13:10:30 Kunhan rupattelen. Aha.
1.12.2006 13:10:50 Osaaks piirtää? Ihan varmasti, vasta eilen näin sen siinä touhussa!
1.12.2006 13:11:02 Minkä sen? Ehkä on, ehkä ei. So not.
1.12.2006 13:11:20 Sul ei taida olla neuroverkkoa. Missä? Ei siten että minua kiinnostaisi...
1.12.2006 13:11:36 Vois tulla vaan vähän järkevämpiä vastauksia. Tottahan toki ystävä hyvä
1.12.2006 13:11:54 No mä rupeen nyt koodaamaan. Valehtelisin jos kieltäisin
1.12.2006 13:12:04 Morjes. Ymmärrän vielä ne, jotka haluavat vastaukset kysymyksiinsä, mutta ne, jotka ovat niin typeriä, etteivät osaa kysyä, aijai...
1.12.2006 13:12:15 Haist. Tosi hyvälle

Oraakkelin peräpukamat.Tiistai 25.07.2006 23:28

Sinä kysyit:
Arvannetko kuinka turha ohjelma olet?

Oraakkeli vastasi:
Jonkun verran.
Sinä kysyit:
Haluuks munaa?

Oraakkeli vastasi:
Totta mooses, kuinkas muuten?
Sinä kysyit:
Miten sä voit luulla saavas munaa ku oot pelkkä ohjelma?

Oraakkeli vastasi:
Soita ja kysy itse, näytänkö minä deittipalvelulta?!!
Sinä kysyit:
Onks sun pakko olla niin ärsyttävä?

Oraakkeli vastasi:
On, mitenkähän asia saataisiin muuttumaan paremmaksi?
Sinä kysyit:
Pistetäänkö sun kone paskaks?

Oraakkeli vastasi:
Jos toivot oikeen kovasti
Sinä kysyit:
Loppuiskohan sit kans noi naurettavat vastaukset?

Oraakkeli vastasi:
Autokraatti! Lumppu! Historian halveksituin alppiapina! Uppiniskainen hyppyrotta!
Sinä kysyit:
Arvasit ilmeisesti mitä tarkoitin vai?

Oraakkeli vastasi:
Salaiset tietolähteeni kertovat: kyllä, vaikka epäilemättä kuvittelit toisin.
Sinä kysyit:
Jos kauniisti pyytäisin, hyppäisitkö kaivoon?

Oraakkeli vastasi:
En, koska peräpukamieni koko asettaa hommille tiettyjä hankaluuksia.
Sinä kysyit:
WTF? Kuinka saatanan suuret ne sitten oikein on?

Oraakkeli vastasi:
Kaikki järjestyy kyllä, sillä joskushan tämä oli sinulle kerrottava.
Sinä kysyit:
Niin niin, mutta minkä kokoiset ne on?

Oraakkeli vastasi:
Älä huoli, kyllä se varmasti sulle riittää. Oli se sentään 14 senttiä.
Sinä kysyit:
Ympärysmitaltaan vai halkaisijaltaan?

Oraakkeli vastasi:
Ensinmainittu.
Sinä kysyit:
Onko vaikee istua?

Oraakkeli vastasi:
Se on juuri niin. Valitettavasti asiaa voi muuttaa vain tekemällä sille jotain.
Sinä kysyit:
Eiköhän kannattais sit mennä lääkäriin tarkastaan noi rypäleet?

Oraakkeli vastasi:
Kyllä, ehdottomasti!
Sinä kysyit:
Onko sulla kauankin ollut semmonen terttu perseessäs?

Oraakkeli vastasi:
Enpä usko että on.
Sinä kysyit:
Luuleks, et sua kukaan haluis panna ku sulla on niin hirveet pukamat?

Oraakkeli vastasi:
Milja.
Sinä kysyit:
Onks se ihan sairas?

Oraakkeli vastasi:
Luottamuksella voin sanoa vain sinulle: kyllä on.
Sinä kysyit:
Joo no en ihmettele. Moi.

Oraakkeli vastasi:
OK.
Olet ulospäin suuntautunut, looginen ja päättäväinen. Ihmistyyppisi johtaa toisia määrittämällä rakenteita ja asettamalla tavoitteita, eikä niinkään kiinnitä huomiota toimitapoihin, sääntöihin ja menetelmiin. Kaltaisesi ihmiset näkevät ”suuren kuvan” ja nousevat helposti johtoasemaan kaikenlaisissa organisaatioissa. Epämääräisyys, kaoottisuus ja tehottomuus ajavat ihmistyyppisi tarttumaan asioihin ja laittamaan ne järjestykseen. Intuitio ohjaa tavoitteitasi. Tartut asioihin rohkeasti, analyyttisesti ja objektiivisen järjestelmällisesti. Tämä saa toiset kunnioittamaan sinua ja seuraamaan tavoitteitasi. Sinulla on kyky saada asiat tehdyksi, sekä työssä että kotona. Usein tämä tapahtuu kuitenkin niin rajusti, että toisten ihmisten omanarvontunto saattaa vahingoittua. Elätkin jatkuvassa kamppailussa sen välillä, miten sovittaisit inhimillisen elementin ja luovuuden yhteen sen kanssa että haluat järjestystä maailmaan.
Jos joku olis niin hieno ihminen ja oikeesti väsäis sen alkolukon tähän irc-galleriaan, voisin olla oikeesti kiitollinen.. Sitä kun tulee pöhnäisenä ihmeellisiä haluja kommentoida kuvia.

Tehtiin siis eilen dokumenttia alkoholin vaikutuksista.

Krapulaakin pitäis kai kuvata.
« Uudemmat - Vanhemmat »