IRC-Galleria

Jotenki kummasti sain taas jonku pienen inspiraation kirjottaa tänne, vaikka ei mitää kummempaa asiaa olekaan.
Serkkutytöllä, [selene]:llä tässä nytten oon ja käytii kylällä tos ja vuokrattii mm. tuo Harry Potter ja Liekehtivä pikari. Varmaa katellaa sitä tässä illalla, kun jaksetaan. Eilen katottiin kerta se Azkabanin vanki ja itte tykkäsin siitä ainaki. Niistä kirjoista oon lukenu ensimmäisen ja toisen ja tota kolmatta olin alottanut jonkuverra, että tiesin silleen juonen suurinpiirtein tuosa elokuvassa. Vaikka huomashan sen, että joitai kohtia puuttu selvästiki leffasa. Mutta sehän on ymmärrettävää, ku siitä elokuvastaha tulis joku about 5-tuntinen, jos siihe kaikki mahdollinen laitettais.
No se siitä Harry Potterista. Muuten on tosi mukavasti tää kevättalvi edenny jo kevääseen. Vaikka ilmasta vois melkee sanoo, että kesään tällä hetkellä. Kun on noin 25-astetta ulkonaki lämmintä ja välillä tuntuu, että tänne sisällekki paahtuu vaikka pitää tuuletusta kokoaja.
Mutta peruskoulua neljä viikkoo jälellä! Sitte juhulittaa ja kovasti perhana! Vaikka toisaalta itte jään ainaskin kaipaamaan kaikkea tuikitavallista mihin oon tottunu. Kun sitä vaan aina tottu yhdeksän viime vuoden aikana siirtymään luokalta toiselle, mutta enää se ei oo sama asia. Vaan toiset menee lukioo, toiset ammattikouluu. Sitten kun vuodet etenee, niin sitä vähitellen kai päätyy töihin ja perhettä perustamaan, jos jonkun kivan miehen sattuu löytämään ja näin. Meikälläki melkosta toiveajattelua, ei se nuin helppoa ole ku mitä tuosta vaan kirjottaa. Aikalailla koitan tuohon kuitenkin jotenki tähdätä, että kiinnostavan ammatin sais ja sitte joskus vaikka sen perheenki vois perustaa.

Joo, jatkan tätä niinku eilisestä tekstistä. Kun se vissiin jäi mulla kesken, enkä muistanu sitä sitte illemmalla kirjottaa loppuun.

Tänään mun täytyy lähtee täältä Minnaltaki, ku äittee tullee hakemaan varmaan joskus puolenpäivän jälkeen. Ja huomena taas vaihteeksi kouluun. Mutta onneksi sentää ollu nii mukava viikonloppu täällä, että jaksaa mennäkki sinne kouluun.
Taikaki haettii meille tasan vuos sitte Haapajärveltä, vaikka tuntuu että vastahan se meijän pikku-Taika oli sellanen pieni, pörrönen, harmaamusta karvapallo. Ihana yksinkertaisesti. <3 Nyt se on jo suhtkoht uljaan näköinen koira, vaikka eihän se vielä täysikasvuinen olekaan. Mutta upia koiranalku siltikin.
Mutta eikai tässä keksi enempää kirjottaa, ku tuli eilenki jo skriivattua iha tarpeeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.