IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Luomua luomua - sitruunaa hiuksissaKeskiviikko 21.07.2010 03:12

Luin tässä yli viikko sitten jostain naisten lehdestä jonkun julkkiksen kommenttia hiusten vaalentamisesta sitruunalla.
Tämä jäi muhimaan mieleeni (koska kaikki halpa kauneudenhoito kiinnostaa!), kunnes äitini kertoi, että meillä olisi jääkaapissa sitruuna.

Siinä vaiheessa en vielä muistanut tätä sitruunavärjäysjuttua, kunnes myöhemmin sytytti. Menin äkkiä googlaamaan tietoa tästä, lähinnä vain kiinnosti se, että olisiko tästä haittavaikutuksia.
Löysin tämän sivun ja kokeilin tän tyypin tekemällä ohjeella sitruunavärjäystä. Okei, värjäys ei ole ehkä ihan oikea sana, mutta kuitenkin.

Yhdestä sitruunasta tuli suurinpiirtein se 0,70 dl sitruunamehua, jota mun mielestä oli ihan riittävästi. Valelin sitruunavesikeitolla hiukset ja menin sitten ulos auringonpaisteeseen siksi aikaa, kunnes hiukset olivat kokonaan kuivuneet. Pesin hiukset normaalisti shampoolla ja hoitoaineella, mutta löysin vielä jälkikäteenkin sitruunalihaa hiuksista. Yyh..



Mutta tässä näkyy tulos.
Kuva vasemmalla on otettu aikaisemmin ja oikeanpuolimmainen kuva on sitten sitruunavaalennuksen jälkeen. Näyttäisi siltä, että sitruunalitku vaalensi - tai "raikasti" - hiuksiani. Mutta, en kuitenkaan takaa, että tulos oli edes näinkään vaalea - varsinkin kun otin kuvan pokkarilla, jonka valkotasapainoasetuksia säätelin.
Ja on myös hyvä muistaa, että vastapestyt hiukset ovat kirkkaamman näköiset kuin rasvaiset ja likaiset.

Ajattelin myöhemmin toistaa tän saman vaalennuksen, niin saanpahan ainakin varman tuloksen, onko tällä kummoisempaa vaikutusta. Tämähän on helppoa ja halpaa toteuttaa kesällä :D
Muistakaa käyttää aurinkorasvaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.