IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

taas linjoilla...Lauantai 25.03.2006 14:28

niin.. kone oli tossa tovin huollossa ja sen jälkeen tietokone experttinä asensin ite netin siihen heti huollon jälkeen, ja yllätys,yllätys viiruksia iski niin perkeleesti!! siispä nyt kone on puhdistettu ja taas käytössä...johan se kestiki!! heh...

helmikuun alussa muutettiin pikkuprinsessankaa uuteen asuntoon, joka on kyllä aika makee.. neitikin sai ihan oman lastenhuoneen...vau,vau!! ja nyt on tilaa vipeltää!!

likka oli tossa kovassa vatsataudissa vajaa viikon verran ja sitä ennen viikon flunssassa...(jota on ollu liikkeellä näköjään ihan urakalla) siispä oli pieni tauko treeneistä.. mutta nyt taas päässy rääkkää itteesä oikee kunnolla..kyllä sinne lavalle vielä noustaa...siis reenit sujuu hyvin..

äippälomaki loppu maaliskuun alkupuolella ja nyt taas työelämässä..ylläri baarissa taas vaihteex.. mutta nyt tuntuu tosi hyvältä baarilta, siis missä hommissa...avattu reilu parikuukautta sitte, kiva ja siisti paikka!!

eilen iski sitte mulle joku vatsa pöpö ei pysyny mikää sisällä ja nukuin koko päivän, onnex pelastava mummi haki neidin kyläilee sain olla yksin koko päivän ja nukkua vaan.. illalla olo rupes paranee mutta uni maistu sitäki paremmin... ja tänää ollu pirun hyvä olo, pirtee ja kaikki pysyny sisällä..siispä siivonnu koko aamu päivän ja nyt lähössä ulos lenkkeilee ja hakemaan tyttöä mummolasta..outo pöpö oli kun ei ton kauempaa kestäny..kaikilla muilla kestäny vähintää 4 päivää!!

tänään oli tarkotus lähtee pitkästä aikaa viihteelle, ettiskelee jotain kesä kollia, mutta empä tiiä uskaltaako sitä lähtee sittenkää!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.