IRC-Galleria

Hermopäivä, talvitakki vol.2 ja ipana.Perjantai 28.10.2005 01:34

Duunissa samaa paskaa ku ennenki, aamulla heräsin ihan ok virkeenä. Sain hermoilla yhen ihmisen hyvinvoinnin perään koko perkeleen päivän ja se oikeestaan tuhosi työntekoon vaaditun hengellisen balanssin kokonaan. Noh, asiat selkesi, se on pääasia.

Duunista menin mutsia sen duuniin moikkaamaan ja hain himasta talvitakin, täällä Hesassakin kun on jo lun..jäätä maassa, lammikoissa. Ei lunta. BEH. Kävin samalla reissulla katsomassa isobroidin muutaman viikon vanhaa mukeloa, olin vain kuvia nähnyt ennen, oli kyllä niin hellunen pinkki pallero että melkein kyylen tuli silmään. Tykkäsi nukkua ja vinkua Neme-sedän sylissä, hymyilikin satunnaisesti ja oli kiva räpeltää sen tulitikun paksuisia sormia. Voih, kyllä oli ihana lapsi. :) Pitää käydä lähiaikoina uudestaan katsomassa, oli niin mukava pitää sylissä tätä.

Sieltä sitten himaan takasin, matkalla kaupasta sitruuna-pullo, kouluton päivä niin tässä sitten koomaillut koko illan, ei mitään hyödyllistä tekemistä, ei kouluhommia rästissä niin mitäs tässä muuta kuin...koomaa. Tylsä ilta, tuo ipana ja broidin+sen vaimon näkeminen oli päivän piristys. Voisi vielä hieman kurittaa mattoa ja Stepmaniaa ja sitten painella suihkuun tms.

Imeizin päiväkirjasta tuli mieleen että olen tässä nyt reilun kk verran asunut enkä ole tavannut kertaakaan yhtään saman kerroksen väkeä. Vain yksi talon asukas on tullut hississä vastaan, vanhahko mies mukavan koiran kanssa, en muista mitä rotua rakki oli. Jos rappuun ei kuuluisi tuolta yhdestä kämpästä armoton hevimetakka 24/7 (tänne kämppään asti ei kuulu pihaustakaan, voisi järjestää Tuska'06:n meitin kerroksessa) ja kuulisi kuinka sama asukas tulee välillä aamuyöstä kotiin viikollakin niin voisin luulla asuvani talossa yksin. Eipä tuo haittaa, on ainakin rauhallista eikä ketään valittamassa asioista. Omituista vain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.