IRC-Galleria

Tursssstai.Torstai 03.11.2005 19:05

Tsippadaa, tulin puhtaita pyykkejä hakemahan porukoilta ja odottelen mutsia, ohimennen jos moikkaisi enneku lähtis. Faija nukkuu sohvalla, unelias paskiainen. <3 Tulis jo tuo mamma niin voisin jo kotio lähteä. Duunissa semi-ok päivä, tylsää ku perrrrseessä ja tuntui turrrrskasen pitkältä koko päivä. Positiivista ettei kukaan uhannut tappaa ketään. ^^ Hain matkalla porukoille Anttilasta jonkun melkein 2v vanhan filmin jonka vein sinne viimeviikolla, kuvia ajalta kun asuin onnellisena Vaasassa exän kanssa. :/ Ajalta jolloin kaikki oli vielä hyvin...mukana oli kuvia mummo-vainaastakin. Voi pehva, ei hirveän mieltäylentäviä kuvia. :( Noh, elämää elämää. Viimeinen filmirulla muuten, eipä enää tule ku digillä paukuteltua. Myydään kaunis, virheetön, pieni ja näppärä Canon IXY APS-kamera, 100e. :s

Ainiin, törmäsin eilen jo toiseen(!) talon asukkaaseen kauppareissulla, mentiin samaa hissimatkaa ylös. Joku 40v mies, huikkasi hymyillen "Cya mate!" kun sanoin morot poistuessani hissistä, britti-jamppa perkele. :) Mukava mies oli, ei mikään ahdasmielinen suomalaismulkku. :> Oikein piristi iltaa, pisti hymyilyttämään.

Nyt ihan kiih jänskäisenä täällä odottelen että saanko mukavaa seuraa viikonlopuksi, huomenna pitäs selvitä. Eli tänään siivoan ym. kuin heikkomielinen, toivotaan ettei turhaan. Aika 50-60 tilanne I hope. Tai no, jos multa kysytään niin 20-80, uskoni asiaan horjuu. :( Eipä voi muuta kuin toivoa parasta, kädet kyynerpäitä myöten ristiin ja loitsuja mumisemaan. Ihan mustaa ja yksinäistä mun elämä. Piristäkää sitä, sankka lukijajoukkoni (löl).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.