IRC-Galleria

Nemimonde

Nemimonde

Randomi hullu.Tervetuloa nuoruuteni hautausmaalle.
Inka ja Sakari kävi tänä aamuna täällä :3 Söpö toi mun siskonpoika :) siis "siskon" mut ihan sama,en jaksa ain korjata...Inka ei ees saanu shokkia siit mun suunnittelemasta piposta,mut se on kaksviikkoselle vauvalle vielä eehh...liian iso.No,kyl se siit äkkiä kasvaa :)

Äiti muuten sekos siitä tänään,heti rupes leperteleen sille peipille ja tollasta.Oli iha onarissaa. Sitten MUN huonees piti vaihtaa sen kakkavaipat,hyi.Onneks ei ruvennu haisemaan.

Pidin tänään sit sitä sylissänikin,se vaan tuijotti mun huoneen verhoja ja mun pöytää.
Se on aikas söpö :3. Sit se välil katto muakin mutta ei se vielä ainakaan säikähtäny. Että kyllä se taitaa pitää tätiään ihan normaalina..Että en oo mikään pelottava mörkö niin pienelle. Ja sit ku se kasvaa nii voin jopa joskus hoitaa sitä ja käydä kattomas.Mut tuli aika ihmeen rauhallinen olo ku se vaan oli siin mun sylissä.Jotenkin sellanen mamma-fiilis.

Sit ku se välil jotai rupes kiemurtelemaan ja näytti siltä et se rupee itkemään nii huusin vaan että "Inkaa,aapuuaaa...Onko tää normaalia et tää venkoo näin,eikai se rupee itkeen,apua eikai sil oo mikää hätänä?" Heh.Musta tulis kauheenmoinen paniikkimutsi.

Itse asiassa,onneks mä istuin sängynlaidalla koska jos oisin joutunu pitään sitä sylis ku seisoin nii ois varmaan käyny niinku Nemissä.Et oisin pyörtyny ku oisin menny paniikkiin että pudotan sen tai jotain.Mut ei onneks nii käyny.

Onneks muuten inkasta ei oo tullu sellasta tohotohohöpöpöpö-mutsia. :)

Saas nähä millanen viikari Sakarista sit tulee kun se kasvaa :) toivottavasti täti ei nyt sitten opeta sitä kauheen pahoille tavoille,ettei sit eka sana minkä se sanoo oo "saatana" tai "helvetti" tai "vittu" tai "perkele" hehheh.

Kyl se ne kuitenki jossai vaihees oppii... Mut mun seurassa se saa elämänsä tärkeimmät varoitukset.Hehheh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.