IRC-Galleria

Netaarius

Netaarius

on erityisnuorisotyöntekijä Tuusulasta.

Blogi

- Vanhemmat »
Mitä ulkonäkö merkitsee sulle? Onko muodin perässä juokseminen turha touhua? Kirjoittaisitko muotiblogia? Vaikuttaako sisäinen kauneus ulkonäköön?

Netari-tv:ssä tietoa myös meikkauksesta ja ihonhoidosta!
Mirellan vieraana mm. muodista kiinnostunut poika. Ja tule meikattavaksi-kilpailun voittaja!!

Katso suora lähetys yle.fi/netari ja osallistu chattiin! Voit tulla myös katsomaan lähetyksen tekoa ja kertomaan mielipiteesi paikan päälle Arabian nuorisotalolle (Arabianpolku 1 A 2).

to 9.9.2010 aiheena julkisuusTorstai 09.09.2010 17:18

Julkkis – uusi toiveammatti!

Menisitkö BB-taloon? Mikä on turha julkkis? Mikä erottaa julkkiksen ja tähden? Ja mikä on julkisuuden hinta? Mirellan vieraana YleX:n radiojulkkis ja näyttelijä Juuso ja muita kiinnostavia vieraita.
Katso suora lähetys yle.fi/netari ja osallistu chattiin! Voit tulla myös katsomaan lähetyksen tekoa ja kertomaan mielipiteesi paikan päälle Arabian nuorisotalolle (Arabianpolku 1 A 2).

Lomailu on sitten mukavaa!!Torstai 24.06.2010 13:58

Netari-tv on sitten lomalla, siinä missä muutkin. Kevät meni yhdessä hujauksessa kun tekeminen oli hauskaa ja porukka kohdillaan. Näin työntekijänä voin rehellisesti sanoa olevani hyvässä paikassa.
No kesäkin kuluu valitettavasti nopeasti ja syksy lähestyy jossain vaiheessa. Syksy tuo tullessaan uusia tuulia ja Netari-tvseenkin. Lähetyspäivä vaihtuu torstaiksi aika on sama.

Yhtenä varsinkin minua koskevana asiana mainittakoon apuohjaajien hakeminen ja rekrytointi. Meillä on kolme "vanhaa" ja kokenutta apparia jotka ovat teroittaneet taitojaan jo jonkin aikaa ja ovat innoissaan jakamassa kokemuksiaan uusien kanssa. Appereille järjestetään syksyn aikana jolukuuhun asti kestävää koulutusta kahden viikon välein alkaen viikolla 43. koulutukseen kuulu myös kolmen päivän leiri.

Toisena mainittakoon Mirellan luotsaama ryhmä jossa myös minä olen mukana. Ryhmässä käsitellään tavalla tai toisella seuraavan viikon lähetyksen aihetta. Näin saadaan se oikea nuorten näkemys esille. Ryhmä on avoin ja siitä tulee kyllä infoa.

no mutta hyvää kesää minunkin puolesta kaikille ja TORSTAINA 9.9. klo 18 palataan lähetyksiin!!!

Lähetystä pukkaa netari-tv:stä klo 18.00Keskiviikko 17.02.2010 15:01

Netari-TV ke 17.2.2010 klo 18-19
Opiskelijan elämä on soluasuntoja, kaurapuurolla kituuttamista ja tentteihin pänttäämistä, vai onko?
Tämän keskiviikon lähetyksessä vieraana opiskelijaelämän eksperttejä ja sinä saat jälleen kerran mielipiteesi ja kysymyksesi mukaan chatin kautta.
- Vanhemmat »