IRC-Galleria

Netari

Netari

Meidän kanssa voi jutella kahdestaan Netari-chatissa tiistaista torstaihin klo 18-21. :)

Selaa blogimerkintöjä

Huolestuttaako sinua vanhempiesi alkoholinkäyttö? Haluaisitko keskustella siitä luotettavan aikuisen kanssa? Tule rohkeasti mukaan Varjomaailmaan, A-klinikkasäätiön järjestämään nettivertaisryhmään!

Seuraava ryhmä 12-18-vuotiaille nuorille alkaa 4.2.2014 ja kestää kolme kuukautta.

Ryhmässä keskustellaan vanhempien päihteidenkäytöstä ja muista mieltä askarruttavista asioista. Mukana on kolme ohjaajaa. He ovat sosiaalialan ammattilaisia ja käyvät ryhmässä päivittäin keskustelemassa kanssasi ja antamassa neuvoja.

Ryhmässä tutustut nimimerkin turvin muihin samassa tilanteessa eläviin nuoriin. Keskustelu on luottamuksellista ja sitä voivat seurata vain ryhmän jäsenet. Apuna ryhmäkeskustelussa käytetään pieniä viikkotehtäviä, ja lisäksi järjestämme rentoja chat-iltoja, joissa voit jutella muiden ryhmäläisten kanssa reaaliajassa.

Aiempiin ryhmiin osallistuneet nuoret ovat kertoneet toiminnan olleen tärkeää siksi, että he ovat saaneet huomata etteivät olekaan ainoita, joiden kotona on vaikeaa. Lisäksi he ovat saaneet tietoa siitä, mistä juuri heidän kannattaisi hakea apua itselleen.

Ilmoittaudu nyt! Lisätietoa osoitteesta www.varjomaailma.fi tai sähköpostitse varjomaailma(at)a-klinikka.fi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.