IRC-Galleria

Netari

Netari

Meidän kanssa voi jutella kahdestaan Netari-chatissa tiistaista torstaihin klo 18-21. :)

Selaa blogimerkintöjä

Suunta kohti unelmiaPerjantai 31.01.2014 16:56

Eräs nuori mies oli kerran maansa menettänyt ja suruissaan saadessaan potkut työpaikaltaan sanomalehdestä. Päätoimittajan mukaan nuori mies oli ”ideaköyhä” ja ”mielikuvitukseton”. Karvaasta pettymyksestä huolimatta nuori mies otti ja yritti, perusti yrityksiä ja joutui kokemaan konkursseja ja uusia karvaita petty-myksiä. Mutta lopulta löytyi se oma juttu, ja tuo nuoren miehen unelma elää menestystarinaansa yhä tänäkin päivänä. Tuo nuori mies oli nimittäin Walt Disney ja hän tiesi mistä puhuu todetessaan kerran, että "kaikista unelmistamme voi tulla totta, jos meillä on vain rohkeutta tavoitella niitä".

Pelastakaa Lapset vieraili NextStep -messuilla 22.–23.1. ja messustandillä kävi iloinen kuhina. Standilla nimittäin kerättiin nuorten ja vähän varttuneempienkin unelmia, jotka kerättiin seinälle myös kaikkien muiden messuilijoiden ihailtaviksi. Kaiken kaikkiaan messujen aikana kerättyjä unelmia saatiin kasaan upeat 303 kappaletta. Kiitos kaikille unelmansa jakaneille! :)

Unelmien joukkoon mahtui monenlaista: yksi tahtoi silittää maailman kaikkia kissoja, toinen toivoi olevansa täysi-ikäinen ja kolmas haaveili Audista tai Marsiin pääsemisestä. Kuitenkin läpi eriväristen unelmalappusten kävi ilmi, että suuri osa nuorista unelmoi parisuhteesta, omasta kodista ja perheestä sitten aikanaan. Monen mielissä siinsi myös haave oman alan ja unelmatyön löytymisestä ja tulevasta opiskelupaikan saamisesta: ”Haluun saada työn, jossa viihdyn ja olen hyvä”. ”Haluun päästä rekkakuskiksi :)” ”Haluun päästä kuvataidelukioon.”

On äärimmäisen tärkeää ja ilo huomata, että nuorilla on unelmia, jotka vievät eteenpäin ja joita kohden kulkea. Joskus voi kuitenkin olla niinkin, että omat unelmat ovat piilossa kiireen ja rutiineiden takana tai niiden toteuttamiseen tarvitsee yhdessä pohtimista. Yksi vaihtoehto oman tulevaisuuden pohtimiseen on Suunta-palvelu, jossa voi nimettömästi keskustella kahden kesken ohjaajan kanssa vaikkapa omien unelmien saavuttamisesta – liittyivätpä ne sitten opiskelupaikan pohdintaan, kesätöiden hakemiseen tai tulevaisuudensuunnitelmiin ylipäätään. Tule siis rohkeasti jakamaan oma unelmasi Suunta-palvelussa, nimittäin: ”Unelman tekee mahdottomaksi yksi ainoa asia, epäonnistumisen pelko”, sanoo myös Paulo Coelho. Ei siis jäädä yksin taakkojen ja toivottomuuden alle!

Elina / Pelastakaa Lapset ry

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.