IRC-Galleria

Netari

Netari

Meidän kanssa voi jutella kahdestaan Netari-chatissa tiistaista torstaihin klo 18-21. :)

Selaa blogimerkintöjä

Joulun taikaaPerjantai 11.12.2015 15:24

Joululla on meille jokaiselle omanlaisensa merkitys. Merkitys voi olla sidoksissa ikään, perhe- ja ihmissuhteisiin tai vaikkapa uskontoon ja elämänkatsomukseen. Yksi voi jouluttaa läpi vuoden, kun taas toinen havahtuu jouluun juuri sen kynnyksellä. Kolmas taas voi ohittaa joulun viettämättä sitä lainkaan. Yhtä oikeaa tapaa viettää, tai olla viettämättä, joulua ei ole.

Joululla on aina omassa elämässäni ollut suuri merkitys. Omat parhaat joulumuistot sijoittuvatkin juuri lapsuus- ja nuoruusvuosiin, jolloin joulufiilis, 'joulun taika', oli helpompi saavuttaa. Nykyisin tuon fiiliksen löytäminen vaatii jo enemmän aherrusta ;). Ne asiat, jotka joulun kuitenkin viime kädessä tekevät, eivät suinkaan ole muuttuneet. Kuten nuorempanakaan, joulu ei tuntuisi joululta ilman aattoaamun Joulupukin Kuumaalinjaa, joulurauhan julistusta, joulusaunaa ja juhlallista jouluateriaa. Saati ilman perheen yhteistä aikaa tai kutkuttavaa jännitystä ennen joululahjojen avaamista. Onkin sydämen asia olla siirtämässä näitä perinteitä seuraavalle sukupolvelle.

Joulun aikaan toivoisi, ettei kenenkään tarvitsisi olla yksin tai tuntea huolta tai turvattomuutta. Toiveista huolimatta nämä ovat jouluna joillekin tosiasioita. On hyvä muistaa, että juttuseuraa on saatavilla myös joulun aikaan: Netarin JouluManteli Habbossa jouluaattona klo 15-21 ja Mantelichat ja Netarin kahdenkeskinen chat klo 21-03.
Mikä sitten onkaan sinulle joulun suurin merkitys, tai joulun taika, toteuta sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Rauhallista ja nautinnollista joulunaikaa Sinulle seuraavan Tove Janssonin joulumietteen myötä: ”Kuta pienempi olet itse, sitä joulumpi tulee.”

@_miiskuMikä joulussa on sinulle tärkeää?Perjantai 11.12.2015 15:19, 355 vastaajaa

Mikä tekee sulle suurimman joulufiiliksen?
  • Voit valita 3 vastausta.
Missä vietät tulevan joulun?
Unelmoin joulunvietosta…
Tärkein jouluperinteesi?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.