IRC-Galleria

Netari

Netari

Meidän kanssa voi jutella kahdestaan Netari-chatissa tiistaista torstaihin klo 18-21. :)

Selaa blogimerkintöjäIntiimien kuvien lähettäminen eli sexting voi seurustelusuhteessa olla kiva tapa osoittaa kiinnostusta kumppania kohtaan. Kun kuvien lähettäminen ja vastaanottaminen tehdään yhteisessä ymmärryksessä ja se tuntuu molemmista mukavalta, ei viestittelyssä ole mitään väärää.

Intiimien kuvien lähettämisessä kannattaa kuitenkin muistaa muutama asia, myös seurustelusuhteessa. Tärkeintä on luottamus toista kohtaan. Luotanko siihen, että lähettämäni kuvat eivät lähde leviämään? Vaikka olisit itse lähettänyt kuvat, ei luottamuksella lähetettyjä kuvia saa ilman lupaasi näyttää muille tai lähettää eteenpäin.

Ihastuessa haluaa ymmärrettävästi tehdä mahdollisimman hyvän vaikutuksen kumppaniin. On kuitenkin tärkeää pohtia tuntuuko kuvien lähettäminen minusta hyvältä? Painostaminen seksuaaliseen kanssakäymiseen, olipa kyseessä sitten seksi tai intiimien kuvien lähettäminen, on väärin myös seurustelusuhteessa. Seurustellessa raja siihen, mitä toisen pyynnöstä tekee, menee siinä mikä sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä. Mikäli kumppanin sinulle lähettämät kuvat tai sinulta pyytämät kuvat ahdistavat, ei sinun ole missään nimessä pakko suostua viestittelyyn.

Seurustelukumppanilta intiimien kuvien kiristäminen, salakuvaus sekä kumppanin intiimien kuvien levittäminen täyttävät rikoksen tunnusmerkit siinä missä muissakin tilanteissa. Seurustelusuhteessa sen huomaaminen, että seurustelukumppani toimiikin väärin, voi tuntua erityisen pahalta. Emmehän haluaisi uskoa rakkaamme tekevän meille pahaa tai olevan epäluotettava.

Kumppanin taholta painostus ja uhkailu voi tuntua maailman lopulta. Kaikesta kuitenkin voi selvitä, eikä sinun tarvitse olla yksin. Mikäli pyynnöt intiimien kuvien lähettämisestä ahdistavat sinua ja tekevät olosi epämukavaksi, sano rohkeasti ei. Kerro kaverille ja luotettavalle aikuiselle.

-Laura/PeLa

Maanantaina 27.11. käynnistyy viikon pituinen Toisenlainen totuus -kampanja, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua nuorten välisestä seurusteluväkivallasta.

Habbon Netari-huoneessa päivystää maanantaina 27.11 vieraileva seksuaalineuvoja. Torstaina 30.11 Habbon Netarissa on teemana seurustelu. Tervetuloa! Www.netari.fi

Intiimien kuvien kiristäminen seurustelusuhteessaPerjantai 24.11.2017 11:38, 38 vastaajaa

Oletko kuullut aiemmin Sextingistä?
Onko joku levittänyt joskus luottamuksellisia kuviasi ilman lupaa?
Mikä on mielestäsi paras tapa toimia, jos joku levittää sinusta intiimejä kuvia?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.