IRC-Galleria

Netari

Netari

Meidän kanssa voi jutella kahdestaan Netari-chatissa tiistaista torstaihin klo 18-21. :)

Selaa blogimerkintöjä

Lahja-asioitaPerjantai 15.12.2017 09:09Ihan justiinsa se on täällä, se J:llä alkava juttu. Toiset hihkuu riemusta ja toiset murahtelee harmista, kun joka puolella leijuvat ne tietyt laulut, torttuja ja pipareita tulee ovista, ikkunoista ja korvista. Entäs sitten kun postilaatikko ja kaikki mediat ovat täynnä kehoituksia ostaa lahjoja?

Varmaan meistä monet ilahtuvat lahjan saadessaan ja antaessaan. Vielä kun lahjojen hankinta onnistuisi niin, että hermot ja lompakko kiittävät. Onnistuuko?

Vaikka se paketti hyppysissä tuntuu ja näyttää kivalta ja on mukava laittaa uudet pörrösukat jalkaan tai syödä kilo suklaata, niin löytyyhän näille myös mukavia vaihtoehtoja!

Jos lahjojen hankintaan ei ole juurikaan mahdollisuutta tai haluaa säästää luontoa tai muuten vain muistaa jollain erilaisella tavalla niin tässä neljä kehittämiskelpoista ideaa aineettomiin, mutta aika varmasti sydäntä lämmittäviin lahjoihin!

Anna kaverille tai perheenjäsenelle lahjakortti joilla he voivat lunastaa sinulta esim. tällaisia lahjoja:

1. Palvelus
Mitä jos tekisit kotona esim. kuukauden ajan jonkin sellaisen kotityön, mikä ei välttämättä kuulu jokapäiväisiin rutiineihisi? Kyllä meinaan kelpaisi jos saisi kuukaudeksi vapautuksen vaikka tiskien tiskaamisesta, oli sitä tiskikonetta tai ei. Kaveri voisi vastaavasti arvostaa apua vaikka lemmikin hoidossa.

2. Elämys
Vie kaveri tai perheenjäsen luistelemaan, pulkkailemaan tai vaikka hiihtoretkelle kuuman juotavan ja eväiden kera. Lahjakorttiin voi kirjoittaa valmiiksi päivämäärän tai useamman ehdotukseksi. Näin eivät kivat yhteiset jutut jää vain suunnitelmiksi!

3. Taitoa
Monilla meistä on jotain sellaisia taitoja joita toisilta ei löydy ja niitä on silloin tällöin kiva opettaa tai jakaa, ilman että apua tarvitsee edes pyytää. Oletko sinä kätevä jossain sellaisessa asiassa jossa joku läheisesi ehkä voisi kaivata opastusta tai apua? Ehkä olet musikaalinen, käsityöt sujuvat tai työkalut pysyvät kädessä? Tarjoudu opettamaan tai tekemään jokin taitojasi vaativa asia lahjansaajan puolesta.

4. Aikaa
Mikäli lahjan saajalla on jokin asia lähellä hänen sydäntään esim. eläimet, luonto, politiikka, vanhukset tai lapset, anna hänelle lahjaksi aikaasi ja lähde mukaan vapaaehtoistyöhön tietyksi ajanjaksoksi tai tiettyyn tapahtumaan. Aikasi on yhdistysaktiiville takuuvarmasti kultaakin kalliimpi lahja ja lisäksi voitte viettää aikaa yhdessä!

Lahjakasta J:llä alkavan juhlan odotusta!

@Bolgerina

Annatko joululahjoja?Perjantai 15.12.2017 09:03, 54 vastaajaa

Joulua on vaikea viettää ilman että joutuu ottamaan kantaa lahjojen hankkimiseen tai saamiseen. Mikä on sinun mielipiteesi joululahjoista?
Annatko joululahjoja?
Minkälaisia lahjoja itse tykkäät saada?
Tuleeko lahjojen hankkimisesta stressiä?
No onko ne lahjat nyt sitten hankittu?
Voisitko antaa jonkun blogissa vinkatuista lahjoista?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.