IRC-Galleria

Netari

Netari

Meidän kanssa voi jutella kahdestaan Netari-chatissa tiistaista torstaihin klo 18-21. :)

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Joulu on jo ovella!Keskiviikko 20.12.2017 14:08Joulu merkitsee ihmisille eri asioita ja kukin valmistelee joulunviettoa omalla tavallaan. Toiset eivät millään malta odottaa joulua ja nauttivat täysin palkein myös jouluvalmisteluista - kun taas toisille jo jouluun valmistautuminen ja siihen ehkä liittyvä kiire voi aiheuttaa stressiä.

Joulunviettotapojakin on lukemattomia erilaisia eikä yhtä ainoaa oikeaa tapaa olekaan. Usein kuulee puhuttavan joulun tunnelmasta. Mistä se tulee? Monille tunnelma syntyy erilaisista perinteistä ja sen voi saada aivan pienistäkin asioista. Yhdessäolo ja seurassa viihtyminen on joillekin oikeaa joulutunnelmaa, kun taas toisille vasta rauhoittuminen vaikka hyvän kirjan äärellä tekee oikean joulun.

Jouluna toivoisi kuitenkin ettei kenenkään tarvitsisi viettää sitä tahtomattaan yksin. Onneksi nykyään voi löytää keskusteluseuraa monista joulunakin avoinna olevista netin palveluista.

Pelastakaa Lasten JouluManteli järjestetään tänäkin vuonna – nyt jo 15 kerran. Se on netin eri yhteisöissä toimiva chatti, jonne nuoret voivat tulla juttelemaan anonyymisti työntekijöiden ja koulutettujen vapaaehtoisten kanssa. JouluMantelissa voi keskustella turvallisen aikuisen kanssa joulutunnelmista - olivatpa ne sitten kevyitä kuulumisia tai mieltä painavia asioista.

JouluManteli on auki jouluaattona kello 16.00-01.00. Jutteluun on siis hyvin aikaa, vaikkei ensimmäisille tunneille ehtisikään. JouluMantelin löydät 24.12 alla olevista linkeistä. Tule paikalle itsellesi sopivana aikana!

Rauhaisaa tai iloista joulunaikaa – oman valintasi mukaisesti!

Twitch https://www.twitch.tv/netarifi klo 16.00-18.00
Habbo Hotel www.habbo.fi klo 18-21.00
Netarin Ryhmächat www.netari.fi klo 21-24.00
Netarin kahdenkeskinenchat www.netari.fi klo 21.00-01.00

Miten vietät joulua?Keskiviikko 20.12.2017 14:02, 143 vastaajaa

Joulunviettotapoja on vaikka kuinka paljon. Millaista joulua sinä vietät?
Miten vietät joulua?
  • Voit valita 8 vastausta.
Missä mieluiten vietät joulua?
Mikä on sinulle tärkeintä joulussa?
Oletko jouluna yksinäinen?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.