IRC-Galleria

Netari

Netari

Meidän kanssa voi jutella kahdestaan Netari-chatissa tiistaista torstaihin klo 18-21. :)

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Netari joululomallaSunnuntai 21.12.2008 00:47

Tammikuussa viikolla 3 Netari-chat IRC-Galleriassa pyörähtää jälleen käyntiin. Katso täältä joulutervehdys!

Kysely Netari-yhteisön kävijöilleLauantai 20.12.2008 19:47

Toivoisimme tämän yhteisön keskustelun käyttäjiltä palautetta kuluneesta vuodesta 2008. Palautekyselyn löydät osoitteesta: http://www.webropol.com/P.aspx?id=286607&cid=83757636

Kiitos kovasti jo etukäteen!

Netarissa tänään kaksi uutta juttuaPerjantai 19.12.2008 19:49

Netarin yhteisön keskustelussa on tänään mukana poliisi, nimimerkillä Konstaapeli. Hän on läsnä keskustelemassa ja vastailee myös kysymyksiin jos sellaisia mieleen juolahtaa.

Toisekseen toivoisimme tämän yhteisön keskustelun käyttäjiltä palautetta ja sitä varten on kysely, jonka löydät tästä osoitteesta: http://www.webropol.com/P.aspx?id=286607&cid=83757636

Kiitos kovasti jo etukäteen.

Usein kysytyt kysymyksetKeskiviikko 22.10.2008 17:56

Netarin yhteisön keskusteluissa nousee usein esille samoja kysymyksiä illasta toiseen. Tässä yritimme niitä hiukan listailla:

K: Mikä on Netari?

V:IRC-Gallerian Netariyhteisö on paikka, jossa voit käydä keskustelua koulutetun aikuisen kanssa. Netarin ohjaajat ovat kaikki nuoriso-ohjaajia, joilla on nuoriso-ohjaajan, yhteisöpedagogin tai sosionomin koulutus. Ohjaajat eivät ole vapaaehtoisia vaan ovat töissä jossain Suomen kaupungin nuorisotoimessa. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.

K: Kenen idea tää koko juttu oli?

V: Netarin toiminta-ajatuksena on tehdä työtä internetin erilaisissa, nuorten suosimissa, ympäristöissä ja IRC-Galleria on suosituimpia Suomalaisia nuorten yhteisöjä. Siksi Netari tarjoaa mahdollisuutta keskusteluun myös siinä ympäristössä. Palvelu on tehty yhteistyössä IRC-Galleriaa ylläpitävän Sulake Dynamoid Oy:n kanssa.

K: Miten tässä voi jutella omista jutuistaan kun kaikki näkee mun profiilin?

V: Netari-yhteisössä käytävässä keskustelussa voi käydä yleistä keskustelua. Mikäli haluaa käydä täysin anonyymiä, kahdenkeskistä, keskustelua, voi mennä anonyymiin keskustelupalveluun. Anonyymiin keskusteluun on joskus jonoa, silloin voit joko odottaa omaa vuoroasi tai tulla uudestaan myöhemmin.

K: Kuinka paljon yhteisökeskusteluun mahtuu kerralla?

V: Keskustelun perusraja on 25 keskustelijaa kerralla. Rajaa muutetaan tarvittaessa.

K: Miten yhteisöön voi liittyä?

V: Tällä hetkellä yhteisön jäseninä on ainoastaan Netarin ohjaajat eikä muita yhteisöön oteta. Netari-yhteisö on vielä kehittämistilassa, joten pyrimme saada palvelun ensin täysin valmiiksi, jonka jälkeen asia otetaan uudestaan käsittelyyn.

K:Mitä Netari tarkoittaa?

V:Netari otettiin joskus vuonna 2003 työnimeksi ja se jäi pysyvään käytäntöön. Sanana se ei tarkoita mitään, eikä ole lyhennelmä mistään.

K:Milloin tää on auki?

V:Tämän syksyn ajan Netarin yhteisön reaaliaikainen keskustelu on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 18-21 välisen ajan.
- Vanhemmat »