IRC-Galleria

Netari

Netari

Meidän kanssa voi jutella kahdestaan Netari-chatissa tiistaista torstaihin klo 18-21. :)

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »
IRC-Galleriassa toteutettiin marraskuussa 2008 kysely Netarin poliisiyhteistyön aloittamista varten. Kyselyyn saatiin muutaman päivän aikana 7505 vastausta 13–17-vuotiailta nuorilta. Nuorilta kysyttiin, mitä mieltä he ovat aikuisten läsnäolosta IRC-Galleriassa. Selvityksen mukaan 45 prosenttia nuorista on sitä mieltä, että heille on tärkeää tai erittäin tärkeää, että IRC-Galleriassa on läsnä myös turvallisia aikuisia. Vähemmistö (15 %) nuorista ajatteli, että IRC-Galleria on tarkoitettu ainoastaan nuorille, eikä aikuisille ole IRC-Galleriassa tarvetta.

Kyselyn pohjalta julkaistiin tänään 30.1.2009 selvitys, jonka voi ladata itselleen luettavaksi Oulun yliopiston sivuilta: http://www.oulu.fi/ktk/FSR/IRC-Galleria_raportti_final.pdf

Netari ja JepariPerjantai 16.01.2009 19:50

Tammikuusta lähtien perjantai-iltaisin Netari n lisäksi IRC-Galleriassa ovat tavattavissa Oulun poliisin nuorisorikosryhmän poliisit. Jepari-yhteisössä työskentelevät poliisit antavat yhteisössä opastusta, neuvontaa ja tukea poliisin toimintaan liittyvissä asioissa. Poliisi on tavattavissa perjantaisin klo 18-21 välillä.

Jepari-yhteisö on perustettu yhteistyössä Netarin verkkonuorisotyön kanssa. Toimintaa kehitettäessä otamme mielellämme vastaan palautetta Netarin s-postiin osoitteeseen netari @ hel.fi
Netarin ensimmäisenä iltana torstaina 15.1. kahdenkeskinen keskustelu ohjaajan kanssa ei valitettavasti ole käytössä. Vikaa yritetään korjata mahdollisimman pikaisesti. Kiitos kärsivällisyydestä.

Netari starttaa vuoteen 2009!Torstai 15.01.2009 19:21

Vuosi vaihtui uuteen ja Netarin nuorisotila aukeaa uusin aukioloajoin vuoteen 2009. Jatkossa Netari-yhteisön chat on auki torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 18-21. Tervetuloa keskustelemaan!

Ja tiettysti - oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille! <3

Netari joululomallaSunnuntai 21.12.2008 00:47

Tammikuussa viikolla 3 Netari-chat IRC-Galleriassa pyörähtää jälleen käyntiin. Katso täältä joulutervehdys!

Kysely Netari-yhteisön kävijöilleLauantai 20.12.2008 19:47

Toivoisimme tämän yhteisön keskustelun käyttäjiltä palautetta kuluneesta vuodesta 2008. Palautekyselyn löydät osoitteesta: http://www.webropol.com/P.aspx?id=286607&cid=83757636

Kiitos kovasti jo etukäteen!

Netarissa tänään kaksi uutta juttuaPerjantai 19.12.2008 19:49

Netarin yhteisön keskustelussa on tänään mukana poliisi, nimimerkillä Konstaapeli. Hän on läsnä keskustelemassa ja vastailee myös kysymyksiin jos sellaisia mieleen juolahtaa.

Toisekseen toivoisimme tämän yhteisön keskustelun käyttäjiltä palautetta ja sitä varten on kysely, jonka löydät tästä osoitteesta: http://www.webropol.com/P.aspx?id=286607&cid=83757636

Kiitos kovasti jo etukäteen.

Usein kysytyt kysymyksetKeskiviikko 22.10.2008 17:56

Netarin yhteisön keskusteluissa nousee usein esille samoja kysymyksiä illasta toiseen. Tässä yritimme niitä hiukan listailla:

K: Mikä on Netari?

V:IRC-Gallerian Netariyhteisö on paikka, jossa voit käydä keskustelua koulutetun aikuisen kanssa. Netarin ohjaajat ovat kaikki nuoriso-ohjaajia, joilla on nuoriso-ohjaajan, yhteisöpedagogin tai sosionomin koulutus. Ohjaajat eivät ole vapaaehtoisia vaan ovat töissä jossain Suomen kaupungin nuorisotoimessa. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.

K: Kenen idea tää koko juttu oli?

V: Netarin toiminta-ajatuksena on tehdä työtä internetin erilaisissa, nuorten suosimissa, ympäristöissä ja IRC-Galleria on suosituimpia Suomalaisia nuorten yhteisöjä. Siksi Netari tarjoaa mahdollisuutta keskusteluun myös siinä ympäristössä. Palvelu on tehty yhteistyössä IRC-Galleriaa ylläpitävän Sulake Dynamoid Oy:n kanssa.

K: Miten tässä voi jutella omista jutuistaan kun kaikki näkee mun profiilin?

V: Netari-yhteisössä käytävässä keskustelussa voi käydä yleistä keskustelua. Mikäli haluaa käydä täysin anonyymiä, kahdenkeskistä, keskustelua, voi mennä anonyymiin keskustelupalveluun. Anonyymiin keskusteluun on joskus jonoa, silloin voit joko odottaa omaa vuoroasi tai tulla uudestaan myöhemmin.

K: Kuinka paljon yhteisökeskusteluun mahtuu kerralla?

V: Keskustelun perusraja on 25 keskustelijaa kerralla. Rajaa muutetaan tarvittaessa.

K: Miten yhteisöön voi liittyä?

V: Tällä hetkellä yhteisön jäseninä on ainoastaan Netarin ohjaajat eikä muita yhteisöön oteta. Netari-yhteisö on vielä kehittämistilassa, joten pyrimme saada palvelun ensin täysin valmiiksi, jonka jälkeen asia otetaan uudestaan käsittelyyn.

K:Mitä Netari tarkoittaa?

V:Netari otettiin joskus vuonna 2003 työnimeksi ja se jäi pysyvään käytäntöön. Sanana se ei tarkoita mitään, eikä ole lyhennelmä mistään.

K:Milloin tää on auki?

V:Tämän syksyn ajan Netarin yhteisön reaaliaikainen keskustelu on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 18-21 välisen ajan.
- Vanhemmat »