IRC-Galleria

NiTu

NiTu

Kukas sä oot ja mistä meijän pitäis tuntee?

Kuinka tyhmä ihminen voi olla?!Tiistai 20.11.2007 01:22

siis kun kuivitat asiakkaan pedissä ja et saa pupupuvun vetskaria kiinni ilman väkivaltaa ja sitten se vetskari on ihan siinä muovissa mistä ne vaipat on tehty nii olisko haloooo pahvi syytä kattoo että se vaippa on sieltä persuksista ehjä!?! No ei tietenkään ole, luotetaav vaan siihen ja naureskellaan kun iltavuoro sitten pesee mummoo ja vaihtaa lakanoita. Tehdää vielä nii että jätetään sille mummolle ne tekarit suuhun vaikka ohje on että ne otetaan pois kun se kipataan petiin.. nii voi sitten ilta pelaa upporikasta ja rutiköyhää että saadaanko niitä tekareita pestyä vai ei ja että pureeko se mummo sen hoitajan sormet irti vai ei.

mistä tietää että sinkkuja töissä.. siitä että 3 hoitajaa kyttää ambulanssia (tai siis niitä ambulanssikuskeja..) yhelle mummolle jolla ei edes ollu mitään hysteeristä hätää mihin olis kolmee hoitajaa tarvinnu... Hyi meitä!
Mutta jotain iloa tohonkin synkkään iltaan..


Mä en oikeesti taju että mistä noi mummelit keksiikään noita harhojaan! aivan käsittämätöntä! siis taas lattialla vipeltää noita kauheita ötököitä ja ne raijaa mun sukkia pois tossa valkosessa säkissä! tapa ne!

No talloppa siinä näkymättömiä ötököitä ja pelasta sukat. Mitä ne ötökät edes tekis niillä sukilla?!?

Miehet näkee harhojoa useemmin ihmisitä.. tai siis että joku vaikka riehuu öisin sen patjan alla tai jotain muuta vastaavaa. Mutta mummelit näkee useimmiten ötököitä tai rottia tai kääpiöitöä tai norsuja, tai sitten siellä asunnossa on 20 miestä jotka on joukkoraiskannu sen.. mutta useemmiten ne on jotain ötiäisiä. Mitä tästäkin voi tulkita? Että miehet pelkää ihmisiä ja naiset ötököitä ja joukkorasikauksia??

No eipähän kukaan sentään mua jahnnu alasti vessaharjan kanssa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.