IRC-Galleria

NiTu

NiTu

Kukas sä oot ja mistä meijän pitäis tuntee?

Päivän väri!Maanantai 26.11.2007 21:22

tai siis pääväri.. noh siis otin ja repäsin näin kun talvikin tulee ja kaikkee ja värjäsin tukan melkein mustaks..

Sinällään ihan kiva että iho kesti aika hyvin tota väriä, ei kirvelly ko vähän, mutta vaseliinista irtos parhaat ihotumat! Että olen sitten vaseliinille allerginen.. nice!

Mutta tässä nyt venttailen että saisin huuhdella ton värin pois, katotaan mitä se sanoo kun on lilat ja vaaleet raidat tos pohjalla, voi tulla vinkeä väri!

Nyt on siis 6 yötä valvottu ja seuraavan kerran on töissä lauantaina. Mukavaa pitää välillä vähän arkivapaata. Tsoin kelpais ne viikonloputkin! ;)

Keskiviikkona tulee ainakin Vilma kakkukahville, oon kuttunu muitakin mutta eipä ole nii9stä kuulunu. että en sitten tiiä. Tosin se on kyllä niiden menetys koska teen aika pirun hyvää valkosuklaamansikkakakkua! Loppuviikosta olis taas toi hieronta-aika tolle Iidalle, toivottavasti se saa mun selän kondikseen tai sitten voin vaan saaha itkupotkuraivarit ja jäädä saikulle.

Antibioottikuuri loppuu homenna, siitäkään ollu mitään iloa. ihan yhtä tyhjän kanssa! Seuraavaks koitan vonkaa sitten särkylääkereseptin, jotain vahvaa ei kolmioita kiitos! Ikävää olla näin raihnanen näin vanhana! ;P Ei sentään, kyllä se tästä! Elämä kantaa ja kuolema kuittaa univelat!

että hei hei murmelot! minä lähden tukan laiton jälkeen pulkkamäkeen! <3 maalla on sitten ihanaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.