IRC-Galleria

NiTu

NiTu

Kukas sä oot ja mistä meijän pitäis tuntee?

työt takana, tilipäivä edessä!Maanantai 10.12.2007 00:55

Maanantai ja tiistai vapaata :) Ke ja to aamut ja pe ilta ja tsukutsuku "hetken päästä hämeenlinna" Sitten ehkä ehkä ehkä (pliiiiiiis) kampaaja lauantaina nii saadaan jotain tehtyä tälle harmaaks väljähtäneelle värille.

Mutta siis kaks vapaata ja aijon naatiskella <3 ensinnäkin puran yhden kirjahyllyn ja sit siivoilen sillein että tamppaan matot ja imuroin ja pesen lattiat ja pyykkään viel siin illal. Sit tiistaina naatiskelen työni tuloksista tekemällä oikeen pitkän lenkin päivällä, ellei sitten sada vettä tai oo pakkasta, koska mulla ei oo vedenpitäviä kenkiä.. tai ylipäätään pitäviä, kaadun jos tuol vetää jäähän.

Mutta perjantain aamusta kirmaan tilipäivän kunniaks keskustaan ja laitan kummipojan paketit postiin, ostan äiskälle ja jarskille ja jussille joululahjat. Iskän lahja mulla on jo :) itselleni ostan vaihteeksi yöpaidan. Nii ja Riikallekkin pitäisi se sovittu lahja ostaa :)

Kukaan muu ei ole ilmottanu että lahjuksia haluis nii että perjantaihin aikaa pitää meteliä, muuten jää ilman! sorry vaan kaikille...

Mutta nyt meen varmaan kohta nukkuun kun kauhiasti väsyttää, olin taas ton irkun kanssa illassa ja luoja kun me naurettiin, eilinen meni ihan samal taval. Suskullekkin tuli pakksen kettuiltuu.. se ressukka kun oli kaameassa rapulassa! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.