Responsiivinen IRC-Galleria testissä osoitteessa m.irc-galleria.net. Käy kokeilemassa ja jätä palautetta

IRC-Galleria

NiTu

NiTu

Kukas sä oot ja mistä meijän pitäis tuntee?

Hah mikä kirja! :DTiistai 18.12.2007 18:40

50 vuotta sitten Los Alamossa neljä kuuluisaa tiedemiestä tuli lounaskeskustelun aikana tulokseen, että maailmankaikkeudessa täytyy olla muutakin elämää kuin me. Yksi heistä, Enrico Fermi, kysyi: Missä kaikki ovat?

Laskeskeltuaan päässään tähtien ja mahdollisten planeettojen valtavaa määrää, hän tuli siihen tulokseen, että maailmankaikkeuden pitäisi suorastaan kuhista elämää. Maapallon ulkopuolisista sivilisaatioista ei kuitenkaan näy jälkeäkään.

Ongelmaa kutsutaan nykyään Fermin paradoksiksi. Brittiläinen fyysikko Stephen Webb on koonnut kirjan jossa esitellään 50 mahdollista ratkaisua jaettuna seuraaviin kolmeen rymään:

- He ovat täällä esittelee vastauksia fyysikko Leo Szilardin ehdottamasta "He ovat täällä ja kutsuvat itseään unkarilaisiksi" sellaisiin väittämiin että muukalaiset ovat pystyttäneet Pääsisäissaaren patsaat.

- He ovat olemassa, mutta eivät vielä ole ottaneet yhteyttä. Meillä/heillä ei ole siihen sopivaa teknologiaa ottaa singaliia vastaa/tulkita niitä. Osa uskoo että valtavat välimatkat estävän kommunikoinnin, tai että eksosivilisaatiot piileskelevät

- Heitä ei ole esittelee epäilijät: Onko maa kuitenkin ainutlaatuinen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.