IRC-Galleria

Nieidanine

Nieidanine

gradu-tuskat

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 03:11

näin taas tosi ällöttävän unen viime yönä. olin kotona, paitsi että se ei ollut siellä missä kotini on, ja se ei näyttänyt ollenkaan oikealta kodiltani. saattaa johtua eilen katsomastani lostista, mutta kun katsoi ulos ikkunasta niin siellä oli aika trooppisen näköstä. jaa mikäkö siinä oli ällöttävää? no se että siellä missä olin, oli tulivuori, ja se oli purkautumassa. isä oli kotona, ja meidän koira. ja mie katoin ulos ikkunasta, siellä oli semmonen hillitön rinne, seinämä, samanlainen ku lejonakuninkaassa, missä ne gnut tulee sieltä alas..... mutta se rinne oli vihreä... ja sitte sitä rinnettä alas valu laavaa, mutta se valu tooooooooosi hitaasti, ko joku...... hillo. ja isä söi jotain, ja oli meininki että lähdetään turvaan sitte ko se on syöny. mie aloin käydä vähän kärsimättömäksi, katsoin ikkunasta sitä rinnettä ja laavaa, katsoin kelloa.... sitte aattelin mennä pakkaamaan jotain mangaani.... se oli villiä, mietin herättyäni, että onko mulla mitään sellasia sarjiksia.... toisaalta ne tuntu tosi tutuilta siinä unessa, ja herätessäki... mutta en ollu varmaan ikinä nähny niitä aiemmin.

sitte meän pihaan ajo auto, siellä oli yks minun setä, ja kaks pientä lasta, jotenki tuntu että ne oli sen lapsia, vaikka herätessäni ajattelin että eihän sillä ole sen ikäsiä lapsia. se rupes juttelemaan isän kans jotaki, ja mie olin yhä kärsimättömämpi....... sitte heräsin. jotenki outoa, miten isällä ei ollu mitään kiirettä paeta, vaikka me oltas voitu kuolla sinne sen laavan kans.... >_> ärsyttävä ja pelottava uni.

sain heroesin ekan kauden katsottua. 22 oli tosi hyvä jakso.... *****spoileeerrrrrrrh** ah, kendoa, vihdoinkin :D tuli jotenki mieleen katekyo hitman reborn, kun yamamoton isäpappa opettaa hälle shigure souenia... :D*******

ihana sarja, ei voi muuta sanoa. nathan on mukavan näkönen tyyppi... sen leuasta mie en tykkää, se on liian leveä ja kulmikas.. mut hillittömän pitkät ripset sillä on. ja syler oli komiana viimesessä, siinä mustassa takissa '3' ...sillä on kivat kulmakarvat.

en of rambling :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.