IRC-Galleria

Nieidanine

Nieidanine

gradu-tuskat

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

rahan tuloa ei voi estää...Perjantai 09.06.2006 02:10

mutta näyttää siltä että se loppu jo :D mutta ei se mtn.

eilen oli sitte lakkiaiset, hauskaa oli jeejee... eikä tullu syötyä juuri mitään x) jotenki yllätyin. mutta sitte rovaniemelä tuli illala syötyä ja juotua.... ja juotua :D isä teki mulle drinksun matkalle mukaan ko en itte kerenny. toimi :)

tänään väsytti ihan henmetisti. nousin kaheltatoista, mutta iltapäivällä oli niin väsy ja kylmä että nukahin ja nukuinki sitte muutaman tunnin. kyrsi ko olis seki aika pitäny käyttää hyödyksi lukemalla sitä pääsykoekirjaa. onhan tässä ollu ilta aikaa mutta ei ole oikein ollu kiinnostusta, päätäki särki. kieliki on palanu.

katoin lakkiaiskuvia mitä äitillä oli sen koneella. voi että mie näytin läskiltä, on se totta että minusta ei onnistu tämmöset juhlakuvat ikinä. EI. IKINÄ. (!!!!!) saa nähä minkä lainen siitä yhteiskuvastaki tulee, varmaan tosi läski... voi läskit kuitenki. nooooh antaapi olla. ei sille ennää maha mithään. olis voinu enempiki ottaa minusta kuvia eilen kotonaki, jos vaikka joku niistä olis sillai tuurila onnistunu. vituttaa jo ajatuski siitä että pittää taas joku päivä laittaa kaikki uusiksi että saahaan kiitoskuvat :p

muistin taas että oli ennakkotehtäväki tehä tiistaiksi. olin unohtanu ja muistanu sen jo aiemminki, mietin että jos mie sitä alotan ennenko laitan nukkuhmaan ni muistan tehä sen sitte huomenna, vaikka kyllä pitäs lukea se kirjaki. mutta tehtävä tärkeämpi. (eikä siitä kirjallisesta tehtävästä vissiin saa niin hyvin pisteitä ko muista, ja kyllä mie aina jotaki saan sävellettyä xD )

ei muuta tällä kertaa, tässä oliki tekstiä aika ruhtinaallisesti. kthnxbye!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.