IRC-Galleria

NikkiSixx

NikkiSixx

fuck you ↑ you ↖ you ↗ you ↙ you → you ↓ you ↩ you ↪ you ↬ you ↫ you ↪...

Ja nyt sitte !Perjantai 26.06.2009 22:18

Joku kattoon tää mun kaa ^___^

http://www.youtube.com/watch?v=zg9ooaozu-8

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.06.2009 17:42

Vitun mese saatana! Tulkaa ny joku korjaan tää ja äkkiä !! >_<
Oikeesti, tai mä näytän tälle vehkeelle isoa DELETEÄ X_x

JussiaPerjantai 19.06.2009 14:08

Tänään junassa kuultua:

"Hyvät matkustajat. Junan henkilökunta kiittää matkasta ja toivottaa kaikille hyvää keskikesän juhlaa. Näemme seuraavan kerran sitten syksyllä, eli ensi maanantaina"


Hajosin XDXDD

Ainiin, oon nytte Sjoel ja huomen sit Vaasaan vähä rymisteleen niin et tyrät rytkyy ^___^

Näyttäs pitävän paikkansa ^___^Torstai 18.06.2009 22:36


Millainen sinä olet?

A: agressiivinen.
B: pehmeä ja hellä.
C: hieman kateellinen, mutta kahden kesken oikea dream come true !
D: hauska ja vauhdikas !
E: oikea pakkaus. raow. (;
F: sisäänpäin kääntynyt ja salaileva, mutta hyvin mielenkiintoinen .
G: Äitimäinen. Buu you !
H: Flirtti. (;
I: Mielikuvituksekas ja valloittava.
J: Hauska pakkaus. Nauratat ja itketät.
K: Kova. Ajatuksiasi on hyvin vaikea tulkita.
L: Lempeä ja mukava. Kaikinpuolin miellyttävä. Ulkonäkösi myös miellyttää useaa makua !
M: Dramaattinen. myös vaikeasti tavoiteltava. Onnekas se joka pääsee ajatuksiisi ja jakaa sisäisen maailmasi.
N: Rauhallinen ja lauha. Jos kuitenkin suutut, se on sillä selvä. Haluat rehellisyyttä.
O: Pahamainen ja suuttuessasi hyvinkin ilkeä.
P: Kovaääninen ja -suinen. Rakastat naista joka saa sinut nauramaan ! :D
Q: Mysteeri.
R: Rehellinen, noh, ainakin yleensä. Vahva. Lempeä ja leuto siihen räjähdyspisteeseen asti, milloin muutut kuin kissanpennusta leijonaksi.
S: Vaikea käsitellä.
T: Sinua on helppo miellyttää, mutta jos sinulle valehdellaan tai sinua satutetaan in any ways, se on loppu. Et kestä epärehellisyyttä.
U: uskalias. rakastut liiankin helposti.
V: riskinottaja.
X: vaaran jahtaaja. rakastut aina pahoihin tyttöihin.
Y: jumalan teiden tulkitsija, haet erilaista parisuhdetta johon sisältyy muutakin kuin lääppimistä.
Z: Y:n vastakohta. LÄÄPPIJÄ.
Å: Ylihuolehtiva, mutta ihana ihminen. <3
Ä: Kaverillinen.
Ö: Useimmiten yksinäinen, mutta kun löydät Hänet, se on menoa. hän on kuin maansa myynyt kun näkee sinut ja tutustuu sinuun.

T: Sinua on helppo miellyttää, mutta jos sinulle valehdellaan tai sinua satutetaan in any ways, se on loppu. Et kestä epärehellisyyttä.
O: Pahamainen ja suuttuessasi hyvinkin ilkeä.
N: Rauhallinen ja lauha. Jos kuitenkin suutut, se on sillä selvä. Haluat rehellisyyttä.
I: Mielikuvituksekas ja valloittava.


Tunnustan^^
Maanantait.... Sain taas hyvän käden tälle päivää ._. Ensteks koko aamun tuli vettä. Oli helvetin kiva talsii sukat sinisenä pysäkille. Ja sit kaiken kukkuraks röökiaski oli tehny rei'än mun jugurttipurkin kantee ja tietty koko laukku oli siin perhanan persikkajugurtis !! >_<

Ja äsken ko tulin himaa ja menin ekana jääkaapille, ni mun panaanit oli jäätyny!! O_O

Ja sitte, jos toi naapurin pillusilmä ei kohta lopeta tota naputtamista, ni mä käyn naulaas sen oven umpeen! :D

Kiitos! XD

Kuka muistaa? ^___^
http://www.youtube.com/watch?v=Hy7Lpcw9ucc

Se oli siinä, eikä miniän persees!! :DDSunnuntai 14.06.2009 18:15

<3Keskiviikko 10.06.2009 22:36

Another World....

When You Fly With Me Into The Stars We Will Find Another World.
When You Try To Hide Your Feelings, It'll Be Lost.
When You Follow Me Throw The Night, I Show You Another World.
When You Follow Me On My Way, You Will Be Free! <3

Another World...."

http://www.youtube.com/watch?v=ouiN-uxglv0


Ainii, värjäsin tukan !! ^__^

"Is It Cold In Here, or Is It Just Me....?"Keskiviikko 10.06.2009 00:06

http://www.youtube.com/watch?v=E-ABqwrXhCA&feature=related


Pätkä mun yhest (niistä monesta) suosikki leffasta^^
Harmi vaa, ku nykyää ei tehä hyviä toimintaleffoja enää nii paljoo....

Mut, onneks T4:Salvation pelasti tän vuoden <3
Bussin pysäyttäminen on oma taiteenlajinsa. Näytänkö pysähtymismerkin liian aikaisin, vai liian myöhään. Miten pysäytän juuri oikean bussin, kun ne ajavat yhtenä pitkänä letkana. Pahimmassa tapauksessa oma bussi ryhmittyy vasemmalle kaistalle muiden taakse, jolloin pitäisi ampua hätäraketteja saadakseen katsekontakti kuskiin.

Jos muita busseja ei ole häiritsemässä, niin kuskit katselevat järjestään vasemmalle ja saat seistä lapio suorana lippua heilutellen, kunnes kuski viime tingassa väläyttää vilkkua ja koukkaa pysäkille.

Ovi ei koskaan osu kohdalle. Jos seisot paikallasi, kuski tulkitsee ettet ole tulossa kyytiin, ja heittää kurat kengillesi. Jos liikut oikealle, niin kuski painaa kovemmin jarrua, ja jos liikut vasemmalle, niin hän höllää sitä. Tarkoitus lienee saada ovi vähintään kymmenen metrin päähän paikasta, jossa seisot.

Millaisen lipun pyydän kuskilta? Jos sanoo keskustaan, niin koko bussi nauraa takapenkkiä myöden. Jos sanon kertamaksu, niin kuski vittuilee: "Lasten vai aikuisten", ja tietysti maksajan iästä riippumatta. Sitten on vielä seutulippuja ja muita hässäköitä, mutta kuskilta ei apua heru, hän on kiinnostuneempi vasemmasta sivupeilistä kuin sinusta.

Maksu pitäisi suorittaa tasarahalla. Kokeile maksaa satasen setelillä kertamaksu ja kuski kaivaa sinulle ämpärillisen vaihtorahaa takaisin. Laitanko rahat tiskille, vai lyönkö ne kuskille kouraan. Teit niin tai näin, kuski murahtaa ja vittuilee minkä kerkiää. Kun laitoin kahdenkympin setelin tiskille, kuski kehtasi murahtaa: "Suorista se!" Missä vitussa lukee, että rahat viikattuna, kiitos. "Anteeksi herra kuljettaja, mutta nyt ei tullut mankelia mukaan." Ei ihme, että joku leimaa lippunsa sijasta kuskia nyrkkiraudalla turpaan...

Pidä kiinni. Kuskeilla on kiihdytysajajan refleksit ja keilaajan pelisilmä. Pitää saada monta näyttävää kaatoa. Bussin nytkähtäessä liikkeelle, alkaa ihmisflipperi. Yrität epätoivoisesti poukkoilla kohti takaosaa, huomataksesi, että vain käytävänpuoleisilla penkeillä istutaan, tai niillä matkustaa jonkun ostoskassi. Kun ystävällisesti pyydät saada istahtaa "vapaalle" paikalle, niin matkustaja nousee hitaasti kuin lehmä suosta, mittaillen sinua katseellaan, ikään kuin arvioiden sinun hygieniatasosi luokitusta.

Jos bussi on tyhjä, niin sinusta tulee automaattisesti spurgumagneetti. Bussikuskeilla on pirullinen tapa haalia kyytiin kaikki haisevimmat spurgut, mitä maa päällään kantaa, ja he kaikki haluavat tulla laulamaan juuri sinulle. Ei auta mikään, spurgun on pakko liimautua kainaloosi kuin kuumemittari. Jos olet hiljaa, olet paska jätkä, jos avaat suusi hän oksentaa siihen. Pahimmassa tapauksessa kuski heittää sinut ulos.

Linja-autossa on tunnelmaa, ja sen voi aistia esim. nenällään. Krimi-turkkeihin puetut muumiot miehittävät bussin etuosan, ja he yrittävät peitellä vuotavista kroonikkovaipoista leviävää eteeristä tuoksuaan, kaatamalla pullollisen myskiä päällensä. Takapenkillä matkustavalle astmaatikolle tämä on kuin sinappikaasua, ja hän joutuukin pumppaamaan inhalaattoriaan kuin olisi täyttämässä jalkapalloa.

Tunnelmaa ei paranna sekään, että aamukahvin ärsyttämä suolisto saa matkustajat moukaroimaan karmeita lettupieruja. Miksei sitä voinut paukutella bussia odotellessa, pitikö ne parhaat pommit säästellä bussiin?!

Älä koskaan istu takaovien läheisyydessä. Kun ovet aukeavat, joudut auttamaan äitiä, jonka rattaissa istuu 13-vuotias poika. Kiitoksen sanaa ei heru, ja kun yrität takaisin paikallesi, niin hehkeä kassi-alma on taikonut juustosämpyläsi sillivoileiväksi, istumalla hajareisin eväskassisi päälle. Jos yrität lukea lehteä bussissa, niin hartioillesi kasvaa äkkiä kaksi päätä lisää.

Bussista poistuminen on sekin suuri seikkailu. Bussissa ei ole tapana paljoa puhua, ja katsekontaktia tulee vältellä. Kun joku ikkunapaikkalainen haluaa jäädä pois, hän pomppaa pystyyn kuin jousi ja mitään sanomatta pyyhkii suupielesi takamuksellaan, ähkiessään ylitsesi käytävälle. Toinen ihmistyyppi samassa tilanteessa, tyytyy vain kyyhöttämään sikiöasennossa ja aina pysäkin kohdalla kuuluu syvä huokaus.

Kun sitten tilanne tulee omalle kohdallesi, niin painonappia ei näy missään. Vieressäsi istuva norsu on nukahtanut fiikus sylissään ja ei tee elettäkään siirtyäkseen. Pysäkki häämöttää jo edessä ja et ole päässyt edes käytävälle. Dyykkaat läpi fiikuksen käytävälle huomataksesi, ettei se vitun painonappi edes toimi. Sanot kuskille, että haluat seuraavalla pois, ja kuski jarruttaa niin, että etupenkin vanhuksen lasisilmät poksahtavat lentoon kuin samppanjapullon korkit.

Bussi pysähtyy, mutta ovet eivät aukea. Kuskin viimeiset saumat vittuilla: "Poistutaan takaovista."

Tällä kertaa bussi sentään pysähtyi. Yleensä se vain hiljentää ja olettaa mummeleiden loikkivan ulos kahdenkympin vauhdissa. Ovathan ne voltteja heittelevät eläkeläiset hilpeän näköisiä, mutta puuhun osuessaan ne voivat haitata kuukkeleiden pesintää.