IRC-Galleria

LMAOKeskiviikko 24.01.2007 00:09

You can look but you can't touch it,
If you touch it I'ma start some drama,
You don't want no drama,
No, no drama, no, no, no, no drama
So don't pull on my hand boy,
You ain't my man, boy,
I'm just tryn'a dance boy,
And move my hump.

[Ei aihetta]Torstai 18.01.2007 05:21

vitunko väliä?!

Welcome to my Ghetto- PartyTorstai 11.01.2007 14:36

@juhanintie 25 Riihimäki

La13.2 klo18--->

Ihanaa...tulkaa

Krisse time!Torstai 28.12.2006 02:35

Watch Krisse Show tomorrow Bitches!

x-masSunnuntai 24.12.2006 13:21

Kai munkin pitäs olla massa ja tehdä yhteenveto joulunkunniaks tästä vuodesta...aika tapahtumarikasta ollut nääs.

Teatteri:Heti tän vuoden alusta alettiin tekemään ruunaria ja kylikkiä joka sai ensi-iltansa maaliskuussa...huhtikuu vedettiin sitä ja harkattiin samalla mun ohjaamaa/tähdittämää/suunnittelemaa Drag YOU!!!-vappushowta. Sitä esitettiin vappuna 3 kertaa melkein täysille katsomoille kaikki;D sitten kaivettiin viikset ja hännät esiin ja ruvetiin kissoilemaan Pekka töpöhännän merkkeissä Riihimäen kesäteatteriassa. Töpöhännässäkään en päässyt mekoista eroon sillä sieltäkin napsahti naisrooli= Show tähti Kaisa Hulina....sitä oli mielenkiintoista tehdä sillä lauloin itse mikä oli monille uutta....ja ei unohdeta tietenkään homo-parturin rooli myöskään töpöhännässä. Sitten tuli syksy ja sateet jolloin saatiin päätökseen jo tammikuussa alkanut harjoitus prosessi näytelmälle Pariisin NotreDame. Sen Ohjasin vanhan lapsuuden ystävän Jennan kanssa...aaah.,...sitä tuskaa, mutta siitäkin selvittin;DKun notre oli hirttänyt naispääosannäyttelijän oli aika himokkaan lihansyöjäkasvin valloittaa teatterin lava. Pieni Kauhukauppa sai ensi-iltansa Marraskuussa....ääneni annoin siis tarinan pahalle kasville Raunikille. Kyseinen esitys saadaan päätökseen uutenavuotena jolloin monivuotinen teatteri harrastus jää tauolle hetkeksi.

Ura: Tammikuussa otin heti drag-kisoista innostuneena ohjelmatoimistoihin ja sain yhden ohjelmatoimiston taakseni...koe keikka oli maaliskuusa... Keikkaa rupesi pukkaamaan heti pikkuhiljaa...jäännä sinäänsä sillä mitään nimeähän mulla ei oikeestaan ollut.... Sitten NikoLa teki Cristal Snown kanssa merkittävän tärkeää yhteistyötä liittymällä hänen Not Another Drag Showhun. Piripiri-SNowQueenin kanssa kierrettiin myös Krissen synttärit ja Love Boatit yhdessä keikkaillein<3 Sitten oli aika keskittyä marraskuun Drag kisoihin...oli kesittävä jotain omaa ja itseään mutta uutta ja hieno;D Yllätyksekseni huomasin että kisoihin oli 3 viikoa ja sitten tuli kiire. Kaikki saatiin kuitenkin valmiiksi ajoissa(kiitos tatun ja artun)ja sitten oltiin valmiit kisaamaan hampaat verellä. Voitto tuli....anita oli meikaamassa ja psyykkaamassa ja isoin käsi hänelle siitä illasta<3 Loppu vuosi rupesi olemaan pelkkää työtä ja keikkaa...3 keikkaa illassa tyyppistä ja vapaapäiviä ei enää vietetty yhtäpäivää enempää viikossa...jos sitäkään....Kaikki yleisöt oli mielenkiintoisia ja melkein poikkeuksettä ihastuttavia ihmisiä kaikki. Asia selkeni...tätä haluan tehdä jatkossa. Vuosi huipentui Kuitenkin saatuani kutsun Krisse Shown vieraaksi...sitä tätiä olen ihailut ja rakastanut alusta asti. Krisse on myös ensimmäisiä Drag hahmojani ikinä<3 Oli kunnia olla siellä....siitäkin tarvitsee kiittää tatua joka hieman järkkili asioita<3 Thanks Girl!

Ihmiset,asiat: Ihmisiä on tullut,mennyt ja jäänyt. Työn kautta saanut tutustua ihaniin ihmisiin, mutta myös raadollisiin,katkeriin ja ilkeisiin. Vuoden alusta yhteistyö tatun kanssa muuttui miltein heti melkoläheiseksi ystävyydeksi.äiti ja tyhmä-tytär,Patsy&Edina...jne<3 Myös äitiyteni ja lapseni ovat vahvistuneet...paljon ollaan yhdessä koettu...ja toivottovasti tuleisuudessakin...tiimini on loistava ja jokaista heistä rakastan niin paljon et huolettaa liikaa välil.<3Samoin yks pienistä pienin ja homoin poika huolettaa välillä...hän elämään tupsahti syksyllä...vaik kyl tunnettu ollaan vuosia;D Oman kodin olen saanut ikäänkuin joululahjaksi...100 neliön vanha puutalo riihimäellä. pääsin tänne jouluviikon maanantaina. koomista huomata ettei elämässä oo muuta vuoden aikana tapahtunu...kaikki liittyy töihin...työnarkomaniaa? But i love my life.

Uudenvuoden lupaukseni on, että eroan irc-galleriasta vuoden2007 aikana ja ryhdyn paremmaksi ja kiltimmäksi ihmiseksi. ja vuoden tavoite on lopetta oikeat työt ja olla vaan esiintyvä artisti kuten väestörekisteri on minut luokitellut.

<3 Niko
showtimePerjantai 08.12.2006 12:24

Bitches!!!! tonite im going to Krisse Show.... SuckIt!!!! thanks x-tal.... katkasu hoitos osu just sopivasti;D

Oksennus!Lauantai 25.11.2006 13:07


Mua oksetta ku tää galleria on täynnä kaikenmaailman pikku hipmsukoita jotka esittelevät itseänsä ja luulevat olevansa jotenki vitun hot. Mua tekis mieli oksentaa kaikkien itsensäesittelijägalleriahomojen päälle!

take care<3

I Just LOVE my LIFETorstai 09.11.2006 20:44

...it's goming....

Olen suurempi kuin koskaan aijjemmin...Love it!

Pieni kauhukauppa ensi-ilta 4.11 klo 19!Lauantai 04.11.2006 13:12

you keep me hangin'on - Kim Wilde

aamiainenTorstai 28.09.2006 12:49

siitä onkin aikaa...mutta nyt oon haalinu tietokonepöydälle kaikkee.
-battery
-kahvia
-jotain jyvä leipää
-probioottinen kauravalmiste jugurtti....

en ihmettele miks en syä aamusin.....