IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

Mihin pannaan?Sunnuntai 31.05.2009 23:52


Tulin joskus suht myöhään - tai aikaisin, miten sen tahtoo sanoa - kotiin, kun piti sitä sittenkin innostuao ottamaan ööliä eilettäin. Tuli tavattua ohimennen, vilaukselta lähestulkoon, yksi ihminen, jonka miellän Ystäväksi isolla Y-kirjaimella =) Tosin, valitettavasti ilo oli suht lyhytaikaista, mutta parempi kuin ei mitään.
Herätyskello soi klo 0800 aamusella. Sitä oli ollut NIIN fiksu, että ei tohtinut mennä sänkyyn nukkumaan, vaan rojahti juovuksissa sohvalle täysissä vetimissä. Niin, lupasin, että vien aamusella pakkausteippirullani kahdelle ystäväiselleni, joilla oli muutto tänään. Teippirullanvienti venähti noin 12 tuntiin, joista yhdeksän oli lähes tulkoon non-stop muuttohulinaa.
Sitä on roudattu ja kirottu, hikoiltu ja kärsitty, mutta viim,einkin kärsimys ja koettelemus on ohitse. Ehkä minulla oli aamusella krapula, mutta kuten todettu tänään, krapula lähtee hikoilemalla. Se tosiasia, että aurinko on porottanut pilvettömältä taivaalta koko päivän, helpotti toimitusta kummasti. Vichya vaan ja jossakin vaiheessa krapulasta ei ollut tietoakaan - tosin, ei minulla kunnollista sellaista ollutkaan.
Koko toimitus oli täysin vapaaehtoinen tempaus minun osaltani. Minua ei pyydetty eikä käsketty tekemään mitään, mutta meninpähän kuitenkin. Fakta on, että kyllä frendejä pitää auttaa tällaisissa tilanteissa - pyytämättäkin änkytunku-pakkojeesaus!
Tänään on pantu verbaalisest suhteellisen paljon. "Mihin tää pannaan?" "Minne voin panna tän?" "Panisitko sen tohon?" jne. Sohvia, pöytiä, tuoleja, miljoonia laatikoita ja pusseja. Huhhuh. Välillä tuntui, että muuttorumbaseurueella osasta meinasi loppua usko kesken toimituksen, kun tuntui, ettei kantaminen ja raahaaminen koskaan loppuisi. Totta kai se loppui. Aikanaan. Ongelmaksi koituivat puolikuntoiset huonekalut, jotka edelliset asukkaat olivat jättäneet ystävieni vaivoiksi. *ärrinmurrin* Kauhea kasa turhaa, rikkinäistä paskakamaa - ja luonnollisesti kaatopaikka kiinni sunnuntain ja helluntain kunniaksi.

Sitä istuu kotona ja tuijottaa taas koneen ruutua silmät lähes lasittuneen tyhjinä. Luonnollisesti minulla on huomenna taas töitä(!). Juu, 7h päästä pitäisi herätä. ...Jos sitä meniisi tuonne kuumaan suihkuun, lienen sen ansainnut. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.